Stroopwafels bij de Koningsspelen

Back to Nieuws en updates

Stroopwafels bij de Koningsspelen

De Koningsspelen

Op vrijdag 24 april 2015 vonden weer de Koningsspelen plaats. Dit is een sportief Oranjefeest voor alle kinderen in het basisonderwijs in Nederland.

In 2013 zijn de eerste Koningsspelen georganiseerd in het kader van de inhuldiging van de nieuwe Koning Willem-Alexander. Dit was een overweldigend succes. Vanwege dit succes heeft de nieuwe Koning besloten dit feest jaarlijks te organiseren. Het doel is een leuke sportieve dag, om te laten zien dat bewegen belangrijk is.

Ook bij R.K. basisschool de Buutplaats in Den Haag vierden ze de Koningsspelen. Dit is een school op de Hoefkade in Den Haag. Kinderen met vele verschillende nationaliteiten zijn te vinden op deze school. Er hangt een gezellige sfeer op deze basisschool. Tijdens de Koningsspelen heeft de school vele sportieve activiteiten voor kinderen te doen gehad. Bijvoorbeeld circuit lopen, estafette met een Nederlandse vlag, oranje spekjes happen, kroontje doorgeven en noem zo maar op. Er worden diverse wedstrijdjes gehouden. Vele ouders van kinderen helpen deze dag ook vrijwillig mee.

Stroopwafels voor na het sporten

Stroopwafels KoningsspelenNa het sporten is het natuurlijk tijd om even wat lekkers te eten. Om deze reden was MijnPartyservice gevraagd om naar basisschool de Buutplaats te komen tijdens de Koningsspelen. Alle kinderen kregen een warme verse stroopwafel die op locatie was gebakken. Vanwege het sporten en de geur hadden zij veel trek. Een van de moeders van de kinderen wilde heel graag meehelpen bakken, dus heeft ons mee geholpen. Het was geweldig om de kinderen met oranje kleding of versiering te zien genieten van onze stroopwafels. Op naar de Koningsspelen van 2016!

Lijkt u dit ook een leuk idee om stroopwafels bij de Koningsspelen te hebben?

Wij doen dit natuurlijk graag voor u. Niet alleen stroopwafels als snack zijn lekker, maar denk ook bijvoorbeeld aan een lollywafelkraam, een poffertjeskraam, de hotdogkraam, de snackaanhanger en noem zo maar op. U kunt ook contact met ons opnemen om te kijken wat het beste bij uw Koningsspelen feest past. Wij vragen u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates