Ontbijt voor Jeugdformaat Ipse de Bruggen

Back to Nieuws en updates

Ontbijt voor Jeugdformaat Ipse de Bruggen

SchakenboschMijnPartyservice heeft op donderdag 11 januari een compleet ontbijt verzorgd voor het Jeugdformaat Ipse de Bruggen in Schakenbosch. Dit is een gesloten en open inrichting voor jongeren. Dit ontbijt bestond uit: vers gebakken pannenkoeken, vers gebakken mini Brusselse wafels op een stokje, diverse ambachtelijke broodjes met o.a:  krentenbollen en verse croissants. Verder hadden we hierbij nog een gekookt eitje. En als dranken hadden we kannen met melk, koffie en thee en diverse vers gemaakte smoothies.

Ontbijt

Wij kunnen een compleet ontbijt voor u klaar maken met vele verschillende dranken en verse ambachtelijke broodjes. Wij bereiden alle broodjes zelf, en zorgen dat dit vers is gemaakt voor u. Wilt u ook pannenkoeken, Brusselse wafels en/ of smoothies bij uw ontbijt hebben? Dit is ook zeker bij ons mogelijk!

Pannenkoeken

MijnPartyservice heeft nu ook pannenkoeken welke wij vers op locatie kunnen maken. Deze kunnen wij maken vanuit een van onze marktkramen maar ook vanuit ons winterhuisje of luxe witte LED loungebar. Als toppings voor de pannenkoeken hebben wij ook vele verschillende mogelijkheden; slagroom, verschillende sauzen (chocolade-, karamel-, en aardbeiensaus) en verschillende soorten vers fruit. Ook toppings zoals smarties, spekjes of nootjes zijn mogelijk.

Schakenbosch – onderdeel van Jeugdformaat en Ipse de Bruggen

Schakenbosch is een gesloten behandelcentrum jeugdzorgplus voor jongeren (van 12 tot 18 jaar) met een lichte verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen. Jeugdformaat en Ipse de Bruggen bundelen hun krachten om je een toekomst te geven.

Wij staan op vele verschillende zorg- en GGZ-instellingen, en verzorgen hier graag de catering voor u.

Heeft u interesse in een compleet verzorgd ontbijt met personeel?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op u reageren zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates