Hotdogs in Club Vie

Back to Nieuws en updates

Hotdogs in Club Vie

MijnPartyservice heeft op vrijdag 5 mei hotdogs uitgedeeld in club Vie in Rotterdam. In Club Vie hebben wij al met vele verschillende partycateringactiviteiten gedaan,  hierbij kunt u denken aan: suikerspinnen, popcorn, poffertjes en ijs. Deze keer stonden wij met onze USA kar met halal kip en runderhotdogs.

Partycatering activiteiten in een club

Er zijn vele verschillende party catering activiteiten die je kunt doen in een club. Zoals bijvoorbeeld: popcorn, suikerspinnen, vers ambachtelijk schepijs, hotdogs en poffertjes. Dit is leuk om als actie te hebben voor in je club om mensen aan te trekken of gewoon om een keer iets extra’s mee te geven.

USA kar

Onze hotdog en popcornkar is in  Amerikaans thema en heeft LED verlichting op de kar waardoor hij dus ook praktisch is voor in het donker. Ook is het leuk om bijvoorbeeld bij een feest in Amerikaans thema de USA kar neer te zetten met bijvoorbeeld popcorn en hotdogs.

Wilt u een prijsopgave of offerte voor een Amerikaanse kar met hotdogs en/of popcorn?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl en natuurlijk kunt u ook bericht versturen via onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord van ons.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates