Compleet feest

Back to Nieuws en updates

Compleet feest

Mobiele barMijnPartyservice heeft op vrijdag 22 december 2017, voor Guido Camps een compleet feest georganiseerd. Dit omdat hij gepromoveerd was op MRI-onderzoek naar voeding. Wij hebben hiervoor een compleet feest met buffet verzorgd met onder andere soepen, vele verschillende koude hapjes en een aantal gefrituurde hapjes. Ook hadden we hierbij een mobiele bar met biertap, wijn en verschillende soorten frisdrank. Als dessert was er een Italiaanse ijscokar met verschillende soorten vers ambachtelijk schepijs en vers gebakken stroopwafels.

Buffet

Compleet feestMijnPartyservice heeft een lijst met vele verschillende buffetten; van hapjesbuffetten tot en met buffetten gebaseerd op een bepaald land. Ook hebben wij een leuke high tea met onbeperkt verse thee en een high wine met verschillende rondes hapjes, en bij elke ronde een passende wijn.  Bij vrijwel al deze buffetten hebben we een verse ambachtelijke soep om mee te beginnen. Hierbij kunt u kiezen uit een lijst met soepen die u hier kunt vinden.

Compleet verzorgd feest

Stroopwafelkraam MijnPartyservice kan alles voor uw feest uit handen nemen; van een volledig aangeklede tent met verlichting en versiering tot en met het eten, drinken, het personeel en al de materialen. Hierbij kunt u denken aan buffetten of een barbecue op locatie, of ook concepten als een stroopwafelkraam, of poffertjeskraam. Hierbij kunnen wij uiteraard ook een DJ met drive-in show organiseren, met een complete licht en geluidsset.

Heeft u interesse in een compleet verzorgd feest door MijnPartyservice?

Graag willen wij u dan vragen bij ons een aanvraag te doen. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op u reageren zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates