MijnPartyservice heeft nu ook cocktails op de site!

Back to Nieuws en updates

MijnPartyservice heeft nu ook cocktails op de site!

sweet sunriseMijnPartyservice heeft ook cocktails op de site. Wij hebben nu twee leuke pakketten samengesteld met een aantal lekkere bijpassende cocktails. Deze pakketten kunt u hier vinden.  Verder hebben wij ook nog een pagina met al onze verschillende cocktails. Deze lijst met cocktails kunt u hier vinden.  Ook hebben wij een leuk pakket samengesteld met cocktails and bites. Deze lijst kunt u hier vinden. In dit pakket zit een alcoholvrije cocktail en twee cocktails met alcohol. Daarbij zitten dan een aantal lekkere hapjes zoals tortilla’s met verse guacamole, komkommer hapjes met tonijnsalade en met kruidenroomkaas en zongedroogde tomaat en tenslotte ook nog chocolade bananenbrood.

Witte LED verlichte bar

mojito'sBij al onze pakketten zit onze luxe witte LED verlichte bar inbegrepen. U kunt ook apart kiezen voor bijvoorbeeld een buffet tafel met luxe zwarte tafelrok. Een marktkraam of voor ons houten winterhuisje behoort ook nog tot de mogelijkheden.

Cocktails

komkommer hapjesDe cocktails worden op locatie gemaakt door ons barpersoneel. Alle cocktails zijn leuk aangekleed met versierde randjes en  met fruit en dergelijke. Wij hebben een lijst met verschillende cocktails waar u uit kunt kiezen maar mocht u één of meer specifieke cocktails graag willen, dan kunnen wij dit ook zeker doen. Wij hebben een aantal varianten op de mojito en ook nog vele andere cocktails zoals pina colada, sex on the beach, gin en tonic en nog vele andere. Ook hebben we een aantal alcoholvrije cocktails. Tenslotte hebben we nog een aantal shotjes zoals B52, de hulk en splitje.

Bent u geïnteresseerd in onze cocktails op locatie?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates