Cocktails and bites

Back to Nieuws en updates

Cocktails and bites

mojito's en tortilla'sMijnPartyservice heeft nu ook een leuk pakket met cocktails and bites. Wij hebben een leuk pakket samengesteld met één alcoholvrije cocktail, twee cocktails met alcohol en drie lekkere bijpassende hapjes. Dit pakket is inclusief onze luxe LED verlichte bar en twee uur barpersoneel. Het pakket is zeer geschikt voor op feestjes of bijvoorbeeld voor op een bruiloft. Ook zit er wat tussen voor kinderen omdat er ook één alcoholvrije cocktail tussen zit. Mochten er meer kinderen of alleen kinderen aanwezig zijn dan kunt u dit uiteraard ook aangeven. Wij kunnen dan het pakket aanpassen of een ander pakket voor u samenstellen.

Cocktails en hapjes

Het pakket is bestaande uit drie onderdelen. We beginnen met een caramel cake martinimojito (u mag één van onze mojito’s uitkiezen uit ons assortiment). Hierbij krijgt u dan tortilla chips met verse zelfgemaakte guacamole. Daarna volgt de alcoholvrije lychee punch met komkommer hapjes gevuld met zelfgemaakte tonijn salade en met kruidenroomkaas met een zongedroogd tomaatje. Tenslotte hebben we een karamel cake martini met een stukje chocolade bananenbrood met als topins karamel en slagroom. De pakketten zijn al beschikbaar vanaf € 5,95 per persoon.

Witte LED verlichte bar

witte lounge barWij nemen standaard onze luxe witte LED verlichte bar in dit pakket mee deze past overal mooi bij en is erg mooi voor in het donker. Vanuit deze bar zal ons barpersoneel dan de hapjes en drankjes maken en eventueel uitserveren. Mocht de bar te groot zijn voor op locatie dan kunnen wij ook een buffettafel met luxe zwarte rok meenemen.

Bent u geïnteresseerd in onze cocktails and bites op locatie?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates