Oliebollen bakken voor Hollandia Offshore B.V.

Back to Nieuws en updates

Oliebollen bakken voor Hollandia Offshore B.V.

Oliebollen MijnPartyservice heeft op woensdag 14 februari 2018 oliebollen gebakken voor het bedrijf Hollandia Offshore B.V. Dit omdat ze het hoogste punt van hun nieuwe gebouw hadden bereikt. Deze oliebollen hebben we gebakken vanuit een van onze kramen. De kraam hadden we aangekleed met een aantal van onze LED verlichte winter poppen en met gekleurde verlichting.

Hollandia Offshore B.V.

Hollandia OffshoreDe meest complexe en geavanceerde staalconstructies ter wereld bevinden zich op zee. De grote economische belangen in de Offshore industrie vragen om uiterst betrouwbare installaties. Hoogwaardige materialen en specialistische lastechnieken zijn nodig om constructies te kunnen bouwen die onder de meest extreme omstandigheden blijven functioneren en veilig te gebruiken zijn.

Oliebollen of krentenbollen

oliebollen Wij bereiden onze oliebollen vers op locatie. Dit kunnen wij doen met een capaciteit van 250 oliebollen per uur (o.b.v. 2 personen personeel). Uiteraard kunnen wij ook krentenbollen maken. Voor de Belgen maken wij uiteraard ook smoutebollen. Het leuke is dat wij de oliebollen het gehele jaar door maken. Wij maken de oliebollen vanuit onze marktkraam, het winterhuisje of onze snackaanhanger. Uiteraard kunnen we deze allemaal leuk aankleden met gekleurde verlichting en winter aankleding.

Heeft u interesse in onze oliebollen of krentenbollen?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op uw aanvraag.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates