Kerstfeest Samsung Electronics Delft

Back to Nieuws en updates

Kerstfeest Samsung Electronics Delft

Samsung kerstfeest Op donderdag 21 december 2017 heeft MijnPartyservice het kerstfeest bij Samsung Electronics in Delft mogen verzorgen. In Delft is het hoofdkantoor van Samsung Electronics Europe Logistics BV gevestigd. Dit was ter ere van hun jaarlijkse kerstviering waarin zij de medewerkers bedanken voor hun inzet van dit jaar en de kerstpakketten uitdelen. Wij hebben hiervoor een 100M2 Aluhal neergezet. Hierin stonden diverse kraampjes en winterhuisjes met verschillende wintercateringconcepten. Een kleine kerstmarktsfeer was hier gecreëerd.

De cateringactiviteiten bij het Samsung kerstfeest

Samsung kerstfeest In de Aluhal stonden diverse (party-)cateringconcepten van ons. Aan de voorkant van de tent stond een D.J die een drive-in show verzorgde waarin hij voornamelijk kerstmuziek afspeelde.  Onze sneeuwmachine spoot ook sneeuw op bepaalde momenten om een echte winterse sfeer aan het feest te creëren.  Verder stonden er in de tent verspreid een aantal statafels met luxe zwarte rokken en ook lagen er hooibalen om op te zitten. Ook hadden we een aantal heaters staan om de tent mee warm te houden.

Food activiteiten

Samsung kerstfeest We hadden onze snackaanhanger waaruit we onbeperkt friet met saus uitdeelden. Verder hadden we een winterkraam met verse ambachtelijke tomaten- en erwtensoep. Hierbij hadden we ook stokbrood met kruidenboter en roggebrood met katenspek. Ook hadden we een kraam met broodjes braadworst die we daar vers op locatie grilden en waar we diverse soorten sauzen voor hadden met de mogelijkheid voor zuurkool en gebakken uitjes erop. Als zoetigheid hadden we een kraam met mini Brusselse wafels met de mogelijkheid tot verschillende toppings zoals; warme kersen, vers fruit, marshmallows, smarties, slagroom en chocolade- of karamelsaus. Voor de warme drankjes hadden we een kraam met warme chocolademelk met slagroom en warme glühwein vanuit de daarvoor bestemde ketels. Verder hadden we ook nog een mobiele bar met biertap, wijnen en frisdranken.

Voor extra sfeer bij dit kerstfeest, was alles gedecoreerd met kerstverlichting en kerstdecoraties.

Heeft u ook interesse in een kerstfeest, bedrijfsfeest of een winterfeest bij uw bedrijf of bij u thuis?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op u reageren zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates