Soepkraam

Soepkraam

Soep uitdelen PostNL soepkraamHet is gezond en het is lekker; een heerlijke kop verse ambachtelijk soep geserveerd uit onze gezellige soepkraam. Soep als tussendoortje of als hoofdmaaltijd, beide is mogelijk. Wilt u uw gasten, bezoekers, werknemers of klanten verrassen met een lekkere kop soep? Het is dan leuk hen te verrassen met deze gezellige soepkraam. Imtech soepkraam`Een vrolijk gedecoreerde soepkraam, waar ons representatieve personeel de gasten graag helpt om een lekkere kop soep in te schenken. De soepkraam doet het voornamelijk goed in de winter, dit kan i.c.m. bijvoorbeeld warme chocolademelk of andere winterse lekkernijen, maar de soepkraam op zichzelf zal ook al een succes zijn.

Verse soep vanuit de soepkraam

soepWij hebben een eigen soep die wij zelf maken. Deze heet YammieSoup. Deze soep is vers gemaakt, gezond en lekker! Als leverancier van YammieSoup vinden wij het belangrijk dat onze klanten genieten van onze soep, maar daarbij toch alle dagelijkse belangrijke voedingstoffen binnen krijgen. Voor onze soepen gebruiken wij daarom ook alleen de beste ingrediënten met daarbij verse groenten. Tevens wordt er geen gebruik gemaakt van onnodige kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

De diverse soorten soep

Gebonden soep, heldere soep, pittig of fris, YammieSoup heeft ze allemaal!  Wij bij YammieSoup weten dat elke persoon een eigen smaakt heeft, dus dat we voor ieder wat wils in het assortiment moeten hebben. De prijs is afhankelijk van het aantal benodigde aantal liters soep, maar is zeer scherp. Ons assortiment bestaat uit de volgende smaken:

– Groentesoep met rundvlees
– vermicellisoep
– gebonden kerriesoep
– groentesoep met balletjes
– tomatengroentesoep zonder vlees
– erwtensoep
– buine bonensoep
– gebonden tomatensoep
– gebonden champignonsoep
– heldere kippensoep
– Chinese kippensoep
– gebonden aspergesoep
– franse uiensoep
– mosterdsoep
– gebonden ossestaartsoep
– gebonden paprikasoep
– goulashsoep
– minestronesoep
– Chinese tomatensoep

Mogelijk met deze bijgerechten:

  • stokbrood met kruidenboter
  • Roggebrood met katenspek
  • Soepstengels

Heeft u interesse in onze soepkraam met onze verse ambachtelijke YammieSoup?

Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie van ons.