Nieuwjaarsbuffet bij SV All Arms in Rotterdam

Back to Nieuws en updates

Nieuwjaarsbuffet bij SV All Arms in Rotterdam

Een nieuwjaarsbuffet bij de schietverenigingOp vrijdag 04 januari 2013 was er bij SV All Arms in Rotterdam een nieuwjaarsfeest. Na jarenlang een Chinees buffet te hebben gehad op deze feestelijke avond, was de keuze dit jaar gevallen op het ons lekkere “oud-Hollandse” buffet.

Dit buffet is een eenvoudig maar ouderwets lekker buffet en bestaat uit vier verschillende ambachtelijke soepen (met brood) en vier verschillende soorten ambachtelijke stamppotten. Als dessert bieden wij vier soorten vers ambachtelijk schepijs aan.

SV All Arms had gekozen voor de volgende stamppotten;
– andijviestamppot met spekjes
– zuurkoolstamppot met rookworst
– hutspotstamppot met rundvlees en
– boerenkoolstamppot met rookworst.

Voor wat betreft de soep was gekozen voor de volgende soepen;
– erwtensoep
– bruine bonensoep
– gebonden champignonsoep
– heldere kippensoep.

In plaats van ijs als dessert, was er door SV All Arms deze keer gekozen voor een lekkere verse warme stroopwafel bij de koffie die wij ter plekke op locatie hebben gebakken.

Het buffet werd erg enthousiast ontvangen door alle gasten en er werd erg goed gegeten van alle lekkere gerechten. Bij de stamppotten hadden wij natuurlijk ook weer onze heerlijke verse vleesjus gemaakt, getrokken van Ierse dikke rib (grootmoeders draadjesvlees!) en dat maakt natuurlijk de stamppot compleet.

Wilt u ook eens een origineel buffet bij u op de vereniging, club of bij uw bedrijf? Informeer dan gerust vrijblijvend naar alle mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen, of kijk eens op onze site onder “food and concepts”.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates