Stroopwafels Sensible Shoe Company @ Brussel

Back to Nieuws en updates

Stroopwafels Sensible Shoe Company @ Brussel

Op zondag 24 augustus 2014 en maandag 25 augustus 2014 zijn er in de Trade Mart Brussels speciale dagen georganieerd voor distributeurs, winkeliers en agenten en is de de collectie zomer 2015 gepresenteerd door The Sensible Shoe Company.Warme stroopwafels in belgïe Bruxelles Sensible shoe company

The Sensible Shoe Company is een Nederlands familiebedrijf met een lange traditie en een grote passie voor comfortabele en stijlvolle schoenen. Zij hebben op de Trade Mart Brussels ook een eigen permanente locatie. De Trade Mart Brussels is opzich een bijzondere locatie; het is een permanent beursgebouw voor professionelen uit de mode en binnenhuisinrichting en waar meer dan 2400 merken zijn vertegenwoordigd. Een prachtige locatie, waar The Sensible Shoe Company ook een mooie vaste stand heeft.

Brussel Sensible Shoe Company Belgïe stroopwafelsOp zondag 24 augustus was MijnPartyservice uitgenodigd om lekkere verse warme stroopwafels te komen bakken. De geur van warme stroopwafels is natuurlijk altijd een trekker bij dit soort locaties en gelegenheden en blijft garant staan voor extra aandacht.

Gedurende de beursdagen hebben wij heel veel stroopwafels uitgedeeld en de vele positieve reacties die dit opleverden maakten de opzet ook bij deze beursdagen weer tot een succes.

Share this post

Back to Nieuws en updates