Mini hamburgers in club Vie

Back to Nieuws en updates

Mini hamburgers in club Vie

hamburgers Club Vie MijnPartyservice mocht op vrijdag 21 juli 2017 heerlijke verse mini hamburgers verzorgen in club Vie. Wij maakten twee verschillende soorten, namelijk de basic real American en één met truffel mayo. De mini hamburgers zijn erg leuk als een extra hapje voor op een feest of bijvoorbeeld voor op een beurs. Wij hebben een leuk assortiment samen gesteld met een aantel verschillende mini hamburgers om uit te kiezen. In club Vie hebben wij halal kip hamburgers gemaakt maar in principe kunnen wij van vele soorten vlees hamburgers maken.

Het concept

hamburgers club VieHoe leuk is het om op je feest je gasten te trakteren op een mini hamburger bereidt op verschillende manieren. De hamburgers zijn ook leuk te combineren met onze cocktails zoals bijvoorbeeld onze mojito’s. We hebben de hamburgers bereidt op verschillende manieren van de klassieke burger tot en met één met truffel mayonaise of een pesto en mozzarella burger. Wilt u vega burgers? Stuur ons dan gerust een email voor de opties hiervoor.

De mini hamburgers

Onze mini hamburgers zijn verkrijgbaar vanaf €1,25 per stuk (excl. btw). Ons assortiment mini hamburgers bestaat uit de volgende soorten:

  • classis (brood, burger, mayonaise, ketchup, augurk, ijsbergsla, tomaat)
  • cheddar cheese (brood, burger, cheddar cheese, mayonaise, ketchup, ijsbergsla, tomaat)
  • pesto en mozzarella (brood, burger, pesto, mozzarella, komkommer, rucola)
  • truffel mayonaise ( brood, burger, truffel mayonaise, ijsbergsla, komkommer)
  • real American (brood, burger, cheddar cheese, bacon, mayonaise, ketchup, ijsbergsla, tomaat)

Uiteraard kunt u de hamburgers bij ons ook in het groot bestellen. Mocht u dit willen en hiervan de prijs willen weten stuur ons dan gerust een mail voor meer informatie.

Bent u geïnteresseerd in onze mini hamburgers of onze normale hamburgers?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

(credits for the pica’s to MICHEL KLINK FOTOGRAFIE http://www.michelklink.nl)

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates