Storing Vodafone

Back to Nieuws en updates

Storing Vodafone

Update 06 april 17:15 uur; er is op dit moment af en toe verbinding mogelijk, maar nog steeds zijn wij telefonisch zéér slecht tot zelfs helemaal niet bereikbaar.

VodafoneIn de nacht van 04 april 2012 is Vodafone getroffen door een enorme storing. Door een brand in een gebouw naast de telefooncentrale van Vodafone in Rotterdam, is de centrale zelf uiteindelijk ook hiervan het slachtoffer geworden. Door de brand liep de temperatuur in de centrale veel te hoog op en in combinatie met rook en bluswater is er veel appartuur uitgevallen.

Buiten de enorme ramp die een brand voor een bedrijf zelf al is, is in dit geval ook nog een groot aantal klanten van het bedrijf door deze brand indirect getroffen en één hiervan zijn wij zelf. Omdat al ons mobiele telefoonverkeer via Vodafone loopt en wij onze vaste kantoorlijnen naar de mobiele toestellen doorschakelen op het moment dat wij onderweg zijn  (en wij zijn dus erg vaak onderweg), zijn wij op dit moment volledig onbereikbaar.

Telefonisch zijn wij dan wel op alle nummers dus nagenoeg volledig onbereikbaar, maar voor ons e-mailverkeer hebben wij maatregelen genomen en zult u geen enkele vertraging ondervinden en wij beantwoorden uw email nagenoeg direct. Heeft u dus op dit moment een vraag of wilt u een boeking bevestigen? Mail ons naar info@mijnpartyservice.nl of info@mijnijs.nl en u krijgt zo snel mogelijk reactie van ons.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates