Smoothie bar / smoothie kraam

De smoothiebar

Gezond en lekker, fruit en smoothies; het is onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Het smoothie bar concept:

Smoothie bar op locatie

Voorbeeld van onze smoothie bar

De smoothie bar / smoothie kraam is een leuk concept op locatie; de lekkerste smoothies vers  gemaakt van het lekkerste fruit en groenten en de heerlijkste ingrediënten. Een vrolijk aangeklede smoothie kraam of een gezellig verlichte en gekoelde smoothiebar van waaruit verschillende soorten smoothies worden uitgedeeld. Alle benodigdheden passen op en in de smoothie bar waardoor er makkelijk te werken is, en het netjes en overzichtelijk erbij ligt.

De werkwijze:

Er wordt gewerkt met verschillende soorten vers fruit dat door ons wordt ingevroren en geportioneerd zodat wij in een korte tijd een flink aantal verse smoothies kunnen maken. Deze worden met onze professionele blenders op locatie gemaakt en gepresenteerd in onze vrolijk gedecoreerde smoothie bar. De smoothies worden in plastic bekers met deksel en rietje in het crushed ijs gelegd. De decoratie wordt gedaan met verschillende soorten vers fruit zoals; met een ananas, mango’s, bananen, meloenen en noem zo maar op.

Vers fruit smoothies:

I.c.m. verse yoghurt:

 • Aardbeien / banaan
 • Frambozen / bramen
 • Ananas / Mango
 • Appel / kaneel

I.c.m. verse jus d’orange:

 • Meloen / mango
 • Aardbei / ananas
 • Kiwi / banaan

Vanzelfsprekend kunnen wij ook andere soorten smoothies maken. Heeft u zelf bepaalde voorkeuren? Graag horen wij dit van te voren, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Groente smoothies:

Tegenwoordig is er ook veel meer vraag naar smoothies met groenten erin. Deze smoothies zijn namelijk zeer gezond en geven een echte vitamine en energie boost.

Onze smoothiebar kan ook geheel verzorgd worden met smoothies gemaakt met groenten (en i.c.m. fruit). Wij zullen in dit geval de decoratie van de smoothiebar ook aanpassen met zowel decoratie groente als fruit.

Hierbij enkele voorbeelden van onze groene smoothies:

 • Smoothie bereid met courgette, banaan en mango
 • Smoothie bereid met komkommer, avocado en kiwi
 • Smoothie bereid met wortel, avocado, mango en limoen

Voorbeelden waar de smoothie bar succesvol is:

De smoothie bar heeft een vrolijke uitstraling en de smoothies zijn lekker en gezond. Hierdoor  is de smoothiebar dan ook inzetbaar voor een brede groep; van bedrijfsfeesten tot aan beurzen en van bruiloftfeesten tot verjaardagsfeesten. De smoothie bar en smoothie kraam zijn beide makkelijk te vervoeren waardoor wij overal op locatie kunnen komen. Ons vrolijke en representatieve personeel kunt u voor € 22,50 per uur erbij huren en zij kunnen diverse smaken smoothies ter plekke maken en uitdelen. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat de smoothie bar met verse smoothies vaak een groot succes is.

Enkele voorbeelden waar wij hebben gestaan met onze smoothiebar kunt u ook lezen in het berichten archief. Zie bijvoorbeeld deze berichten; Schakenbosch en Allianz.

Heeft u interesse?

Organiseert u ook een feest of bijeenkomst en lijkt het u leuk om ook een smoothie bar te huren en uw gasten te voorzien van de lekkerste smoothies? Informeer dan gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.  Contact met ons opnemen kan via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, via de email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Comments (5)

 • Dave van Velzen Reply

  Beste heer/mevrouw,

  Graag zou ik bij u informeren aan welk bedrag aan kosten ik moet denken om bij een bedrijf in regio Haarlem circa 100 man personeel te trakteren op een smoothie.

  Met vriendelijke groet,
  Dave van Velzen

  8 oktober, 2013 at 10:19
  • Ivovw Reply

   Beste Dave,

   U ontvangt per omgaand een offerte via de email voor deze aanvraag.

   MvrGr, Ivo.

   8 oktober, 2013 at 14:12
 • Elnaz Reply

  Beste,

  Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor ongeveer 110 man.
  voor één dag.

  Afawachtend op uw reactie

  15 januari, 2015 at 13:35
  • Ivovw Reply

   Ik zal u per email de informatie toesturen.

   15 januari, 2015 at 15:13
 • Smoothies uitdelen bij de Antwerp ExpoMijn PartyService Reply

  […] Smoothie bar / smoothie kraam […]

  7 mei, 2015 at 22:34

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *