Smoothiebar

Smoothiebar

smoothiebarDe smoothiebar heeft een leuke authentieke uitstraling en is erg leuk voor als u een keer iets gezonds wil aanbieden aan bijvoorbeeld uw personeel of voor op een feestje. Wij hebben een aantal lekkere verse smoothies samen gesteld van verschillende soorten vers fruit en groenten. Vanuit onze gedecoreerde verlichte smoothiebar maken wij verschillende soorten smoothies die wij in onze gekoelde bar kunnen neer zetten waardoor ze op goede temperatuur blijven.

Hoe de smoothies worden gemaakt

Er wordt gewerkt met verschillende soorten vers fruit dat door ons wordt ingevroren en geportioneerd zodat wij in een korte tijd een flink aantal verse smoothies kunnen maken. Deze worden met onze professionele blenders op locatie gemaakt en gepresenteerd in onze vrolijk gedecoreerde smoothiebar. De smoothies worden in plastic bekers met deksel en gekleurde rietjes in het crushed ijs gelegd. De decoratie wordt gedaan met verschillende soorten vers fruit en groenten zoals bijvoorbeeld;  ananas, mango’s, bananen, meloenen, avocado, komkommer en spinazie.

Vers fruit smoothies

Smoothie barWij hebben een breed assortiment met verschillende smoothies, zo hebben we er een aantal op basis van verse yoghurt, verse jus d’orange,  en kokoswater.   In al onze smoothies zitten verschillende soorten vers fruit en/of groenten verwerkt en wij maken al onze smoothies vers op locatie.

Vanzelfsprekend kunnen wij ook andere soorten smoothies maken. Mocht u zelf bepaalde voorkeuren hebben, dan kunnen wij deze uiteraard ook voor u maken indien u dit van te voren heeft aangegeven.

Groene smoothies

Er is tegenwoordig ook veel vraag naar verschillende soorten smoothies met groenten erin. Deze smoothies zijn namelijk zeer gezond en echte hype op het moment. Wij hebben dan ook een leuk en lekker assortiment groente smoothies samengesteld die zowel gezond als lekker zijn.

Smoothies op locatie

Wij hebben een leuk assortiment vers fruit smoothies welke € 1,75 per stuk kosten en nog een assortiment groene smoothie welke € 2,25 per stuk kosten. Om de smoothies in neer te zetten hebben wij een mooie houten smoothiebar deze bedraagt € 125,00 per dag. De smoothiebar is op vele verschillende plekken en evenementen passend om neer te zetten u kunt hierbij denken aan bedrijfsfeesten, beurzen, bruiloftsfeesten en verjaardagsfeesten. De smoothiebar hebben wij al vaak op beurzen en bedrijven gebruikt en is telkens weer een groot succes.

Deze bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Heeft u ook interesse in onze smoothiebar met verse smoothies voor op locatie?

Organiseert u ook een feest of bijeenkomst en lijkt het u leuk om ook een smoothiebar te huren en uw gasten te voorzien van  smoothies? Informeer dan gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.  Contact met ons opnemen kan via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, via de email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Share

6 thoughts on “Smoothiebar”

  1. Beste heer/mevrouw,

    Graag zou ik bij u informeren aan welk bedrag aan kosten ik moet denken om bij een bedrijf in regio Haarlem circa 100 man personeel te trakteren op een smoothie.

    Met vriendelijke groet,
    Dave van Velzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IJscokar huren, barbecue feest organiseren, stroopwafelkraam op locatie? Bij ons de beste feesten en het mooiste materiaal.