Warme chocolademelk en poffertjes bij SSH&

Back to Nieuws en updates

Warme chocolademelk en poffertjes bij SSH&

Op 12 februari hebben wij warme chocolademelk en verse poffertjes bij SSH& in Nijmegen en Arnhem uitgedeeld. SSH& is een vereniging die meerdere appartementencomplexen voor zowel internationale als  nationale studenten heeft.

Activiteiten

Wij hebben lekkere warme chocolademelk en heerlijk verse poffertjes op locatie gebakken vanuit een gezellige kraam. De poffertjes werden bestrooid met poedersuiker en dat werd geserveerd met een klontje boter, en natuurlijk slagroom voor bij de warme chocolademelk. Deze poffertjes hebben wij voor de nieuwe internationale studenten gebakken zodat zij onder genot van iets typisch Hollands elkaar konden leren kennen. Poffertjes zijn relatief onbekend buiten Nederland waardoor de studenten ook weer iets nieuws konden proeven, en warme chocolademelk past daar natuurlijk goed bij. Zo konden zij een gezellige Koek en Zopie kraam ervaren.

Warme chocolademelkkraam en poffertjeskraam

Heeft u ook interesse in een poffertjes- en/of warme chocolademelkkraam?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op u reageren zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates