Verjaardagsfeest met luxe hapjesbuffet in het Dorpshuis Hekelingen

Back to Nieuws en updates

Verjaardagsfeest met luxe hapjesbuffet in het Dorpshuis Hekelingen

Luxe hapjes in het Dorpshuis in HekelingenOp zaterdag 16 februari 2013 was het feest in het Dorpshuis in Hekelingen en werd de 80ste verjaardag van één van de inwoonsters van Hekelingen gevierd.

Een gezellig samenzijn met vrienden en familie in één van de mooiste locaties van Zuid-Holland, stond op voorhand al garant voor een gezellige dag. Vanaf 11:00 uur was de inloop en werden de genodigde ontvangen met een glaasje en om 13:00 uur waren wij present met een heerlijk hapjesbuffet (warm/koud buffet). Er was gekozen voor het volgende menu;

Koud
Spiesjes: stokjes met tomaat, mozzarella & basilicum en stokjes Grieks met salami, geitenkaas & olijven
Mini wraps: Gerookte kipfilet/Avocado/ijsbergsla/Crème fraiche/zout&peper, gerookte kipfilet/Pesto/Rucola/Crème fraiche en fricandeau/Roomkaas/rucolasla
Eieren: Gevulde eieren traditioneel
Diverse toastjes: Brie, Camembert, roomkaas, kipsaté salade, komkommer salade of beenhamsalade en tonijnsalade
Trendy hapjes: mini-clubsandwich origineel, mini-clubsandwhich vis
Schalen assorti: Ambachtelijke grillworst met kaas, kaasblokjes ananas, ambachtelijke leverworst met augurk
Extra (Overig): brood met kruidenboter, aoli en/of tapenadesLekkere hapjes voor een verjaardagsfeest in het Dorpshuis in Hekelingen

Warm
Soep: twee soorten verse ambachtelijke soep
Frituur (Hollands): Rundvlees bitterballen, vlammetjes, mini frikadellen
Frituur oriëntaals / mediterraans: mini loempiaatjes
Grill/gebakken: kipsaté stokjes, gehaktballetjes in pindasaus
Beenham: warme beenham

Salades
Koude salade: rundvleessalade, aardappelsalade

Dessert
IJs: vier verschillende soorten vers ambachtelijk schepijs geserveerd uit een Italiaanse ijscokar
Bavarois: chipolata, rum/rozijnen en advocaat
Vruchtjes in siroop
Slagroom

Hapjes buffet met warme en koude gerechtjesNadat de genodigden hadden genoten van de koude en warme gerechten alsmede de salades, was het tijd voor het dessert. Zowel ons heerlijke vers gemaakte ambachtelijke ijs, als ook de smaakvolle bavarois werden ook erg gewaardeerd.

Na het dessert zat de dag erop en konden wij terugkijken op wederom een erg succesvol buffet en een zeer geslaagde en gezellige dag.

Share this post

Back to Nieuws en updates