Cocktails

Mojito'sCocktails op locatie

MijnPartyservice doet ook cocktails op locatie, dit is natuurlijk erg leuk voor op een feest voor bijvoorbeeld bij een barbecue. Cocktails zijn erg populair en er zijn vele verschillende soorten. Wij hebben een mooi assortiment samengesteld die wij voor u op locatie kunnen maken.

Cocktailbar

Om de cocktails te maken en om uit te serveren hebben wij een luxe witte LED verlichte bar, die eigenlijk overal passend is. Ook is de bar mooi voor in de avond met de LED verlichting aan. Mocht u willen gaan voor een goedkopere optie dan de bar kunt u ook kiezen voor een buffettafel met luxe zwarte rok.

Cocktails

margaritaWij hebben een leuk assortiment samengesteld met verschillende cocktails; deze zijn gevarieerd van de klassiekers tot de wat hippere cocktails. Verder hebben we ook een assortiment shotjes welke € 1,20 per stuk kosten en deze kunt u vanzelfsprekend ook zelf kiezen. Ook hebben wij een assortiment alcoholvrije cocktails en deze kosten € 1,75 per stuk. De alcoholvrije cocktails kunnen bijvoorbeeld erg leuk zijn voor een kinderfeestje.

Pakketten

pina coladaWij hebben twee pakketten samengesteld; het standaard pakket en het luxe pakket. Deze pakketten zijn gericht op 20 personen. Bij dit pakket is onze luxe witte LED verlichte bar en 2 uur barpersoneel inclusief. De pakketten kunt u hier vinden. Verder is het ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen. U kunt kiezen voor de witte LED verlichte bar en deze kost €125,00. U kunt ook kiezen voor de buffettafel met luxe zwarte rok. De prijs voor deze opstelling bedraagt € 95,00.  De cocktails bij beide pakketten kosten € 2,80 per stuk. U kunt de gewenste aantallen aangeven en u kunt dan kiezen uit vijf verschillende cocktails uit ons assortiment.  De kosten voor het barpersoneel bedragen € 22,50 per uur (uitgaande van 1 personeelslid per 20 personen).

Alle prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Bent u geïnteresseerd in een cocktailbar op locatie?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Share

IJscokar huren, barbecue feest organiseren, stroopwafelkraam op locatie? Bij ons de beste feesten en het mooiste materiaal.