Mediterraans buffet in Wijkcentrum Maaswijk-Schenkel

Back to Nieuws en updates

Mediterraans buffet in Wijkcentrum Maaswijk-Schenkel

Mediterraans buffet in Wijkcentrum Maaswijk-Schenkel Spijkenisse

Op dinsdag 23 april 2015 was MijnPartyservice gevraagd voor de catering van een Mediterraans buffet in het wijkcentrum Maaswijk-Schenkel in Spijkenisse. De afgelopen jaren hebben wij voor dit gezelschap een stamppotbuffet in de winter verzorgd en een BBQ buffet in de zomer. Nu wilde deze groep graag nog een keer een buffet in het voorjaar en hebben zij met de groep gestemd welk soort buffet zij het liefst zouden willen. Uiteindelijk was het Mediterraans / Spaanse buffet gekozen. Deze bridge groep van dit Wijkcentrum Maaswijk-Schenkel hadden per persoon een budget van € 15,00. Dit is voor ons geen probleem, want wij kunnen voor elk budget een mooi en lekker variërend buffet op maat maken. Dit was dus ook gedaan voor deze groep van wijkcentrum Maaswijk-Schenkel.

Het menu

Een speciaal menu voor de groep van wijkcentrum Maaswijk-Schenkel was samengesteld. Deze groep bestaat uit mannen en vrouwen met de leeftijden ongeveer van 60 tot 90 jaar. Een leuke groep mensen waar altijd een gezellige sfeer hangt.

Het Mediterraans menu dat wij voor wijkcentrum Maaswijk-Schenkel hadden samengesteld:

 • Mini spiesjes tomaat, mozzarella, basilicumMediterraans buffet wijkcentrum Maaswijk-Schenkel
 • Stokbrood met kruidenboter en allioli
 • Drie soorten Spaanse worstsoorten
 • Patatas bravas met tomatensalsa en allioli
 • Mini quiches verschillende groentes
 • Koude pasta salade kip pesto
 • Kippenvleugeltjes pikant gemarineerd
 • Kippenvleugeltjes gemarineerd met honing en sesam
 • Gehaktballetjes in pittige tomatensaus
 • Varkenshaasspiesjes met tzaziki
 • Gefrituurde uienringen

De groep van wijkcentrum Maaswijk-Schenkel gaf aan dat zij om 18.00 uur wilde beginnen met eten. Vandaar dat wij om 17.15 uur op de locatie aankwamen om alles netjes klaar te zetten en daar ter plekke met onze friteuse de laatste hapjes te frituren. Dit vanwege dat wij altijd alles vers voor de gasten willen hebben. Dus wat krokant hoort te zijn, moet ook krokant zijn bij het buffet.

Bij dit buffet was een persoon personeel die de gasten hielp met opscheppen van de gerechten, de gerechten kon uitleggen, kon bijvullen, het buffet zelf netjes kon houden en waar nodig vragen kon beantwoorden. Tevens werden de vuile borden en het bestek tussendoor en na afloop van de tafels gehaald. Nieuwe borden en bestek konden worden gepakt.

Als dessert waren er weer verschillende smaken vers ambachtelijk schepijs uit de Italiaanse ijscokar. De smaken Dolce di Latte, Vanille, Straciatella, Mango, en Yoghurt Amerene ijs waren meegebracht. Veel leuke reacties en ook complimenten over het buffet kregen wij van dit gezelschap van wijkcentrum Maaswijk-Schenkel.

Een buffet op locatie

Buffetten voor grote groepen op elke locatie kunnen door ons worden verzorgd. Wij hebben Hollandse, Belgische, Franse, Spaanse, Italiaanse en Chinese buffetten in ons assortiment. Ook kan in overleg met ons een eigen buffet worden samengesteld. Bijna alles is mogelijk door ons te laten maken of verzorgen. In geval van een bepaald budget kunt u ook met ons contact opnemen en kunnen wij kijken of wij het buffet dat u wenst hiervan kunnen maken of deze ervoor aanpassen. De gerechten worden vers door ons bereid en worden door ons gepresenteerd op nette schalen of voor de warme gerechten in chafing dishes en au bain maries. In geval van frituur of krokante ovenhapjes kunnen wij deze op de locatie verder afmaken, of als dit niet mogelijk is nemen wij onze kleine mobiele keuken mee voor buiten om het in klaar te maken. Ons personeel kan u helpen het buffet te presenteren, de gerechten opscheppen of aanvullen, bijvullen en de vuile borden en bestek ophalen. Zo wordt alles voor u verzorgd.

Heeft u interesse in een buffet op locatie?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina voor de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates