IJstour voor Grohe

Back to Nieuws en updates

IJstour voor Grohe

Italiaanse ijscokarMijnPartyservice is tussen 15 en 27 augustus, 11 dagen met Grohe meegegaan voor een ijstour. Grohe deed een demo tour met hun core-business producten en nieuwe producten. Grohe stond bij een aantal bouwmarkten in Nederland om (potentiële) klanten te vertellen over hun producten en bezoekers zo veel mogelijk te helpen met vragen over hun producten. Met onze Italiaanse ijscokar en ons vers ambachtelijk schepijs gingen wij gezellig mee langs alle bouwmarkten.

Grohe

Grohe is een groot bedrijf dat alles heeft wat u nodig hebt voor in uw badkamer of keuken, van kranen tot en met douches. Grohe ging langs een aantal bouwmarkten in Nederland met hun mega XL Demo truck waarin ze een aantal douches en kranen demonstreerden. Tevens stonden er diverse display’s van gepresenteerd.  Iedereen die een kijkje kwam nemen in de bus kon dat doen met een lekker bolletje ijs erbij in de kleuren blauw en wit, de kleuren van het Grohe logo.

Italiaanse ijscokar

OIJstour Italiaanse ijscokarnze strakke witte Italiaanse ijscokar is overal passend, ook vooral omdat we hem in verschillende types hebben. Het type ‘lounge’ ijscokar is erg strak en staat dus erg mooi bij zakelijke-, of luxe evenementen.  Het type ‘koeien’ is erg leuk voor op bijvoorbeeld een boerderij (of bij boeren yoghurt ijs bijvoorbeeld) en het type ‘romantisch’ is  bijvoorbeeld erg leuk voor bij iemand in de tuin. Het vers ambachtelijke schepijs dat in de ijscokar gaat, produceren wij altijd zelf, en u kunt ook zelf de smaken kiezen die u graag wilt hebben, deze vind u hier.

Wilt u graag meer informatie over ons vers ambachtelijk schepijs, losse bakken ijs bestellen, of ijs bestellen in combinatie met een leuke basis, Italiaanse of Nostalgische ijscokar?

Wij willen u graag hierin van dienst zijn. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl en natuurlijk kunt u ook bericht versturen via onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen één uur een reactie van ons.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates