Vers ambachtelijk schepijs

Vers ambachtelijk schepijs

Vers ambachtelijk schepijs smakenVers ambachtelijk schepijs wordt allemaal door MijnPartyservice BV zelf geproduceerd. In onze kleine ijsfabriek wordt dit allemaal klaargemaakt. 25 vaste smaken zijn er in ons assortiment te vinden, maar wij kunnen ook andere smaken op aanvraag maken. Van de klassiekers zoals aardbei, vanille en banaan tot bijvoorbeeld de ijsspecialiteiten licor-43 en witte sesam. Tevens maken wij naast gelato, ook sorbet ijs en yoghurt ijs. Wij hebben yoghurt ijs naturel, maar ook Amarene en Perzik-Ananas. Deze kunnen wij ook marmeren.

De productie

In onze kleine ijsfabriek maken wij het ijs op de ouderwetse manier. Een professionele pasteurisatiemachine en ijsmachine staan in onze ruimte. Weinig lucht is vanwege dit proces in het ijs geperst. Een voorraad van de hardlopende ijssmaken houden wij aan, maar veel maken wij ook allemaal vers op aanvraag. In het hoogseizoen produceren wij wel wat meer op voorraad. Op deze manier zorgen wij dat het ijs altijd vers is.

De ijsbakken

Het ijs dat u bij ons kunt bestellen leveren wij in 2,5 liter bakken. Uit 1 liter kunt u zo’n 14 tot 15 bolletjes ijs scheppen. Indien u bij ons een ijscokar huurt met vers ambachtelijk schepijs, en u heeft geen voorkeur in ijssmaken gedaan, zorgen wij altijd dat wij verschillende smaken meenemen. Wij kunnen dan speciaal voor uw aanvraag ook halve bakken produceren. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk wel aan te geven welke ijssmaken u in de ijscokar wenst.

Assortiment vers ambachtelijk schepijs:

Vanille
Straciatella
Chocolade
Pistache
Bosbessen
Hazelnoot
Aardbeien
Speculaas
Groene appel
Blauwe banaan
Banaan
Malaga
Mint-chocolade
Amarene
Citroen
Meloen
Sinaasappel
Kokos
Mango
Bubble Gum
Licor 43
Yoghurt Nat
Yoghurt Amarene
Yoghurt Perzik-Sinas
Groene thee
Sesam

De prijzen:

Één liter ijs kost: € 6,56
Slagroom met suiker (Hollandia): € 6,95
Topping mango, aardbei, chocola (per fles): € 6,95
IJscohoorntjes (doos van 304 stuks): € 22,50

Deze prijzen zijn exclusief 6% B.T.W.

Bent u verder geïnteresseerd in ons ijs of wilt u een bestelling plaatsen?

Wilt u graag meer informatie over ons vers ambachtelijk schepijs, losse bakken ijs bestellen, of ijs bestellen in combinatie met een leuke basis, Italiaanse of Nostalgische ijscokar? Wij willen u graag hierin van dienst zijn. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl en natuurlijk kunt u ook bericht versturen via onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen één uur een reactie van ons.

Bekijk ook eens onze zuster website voor meer informatie: http://www.mijnijs.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *