Chocolademelkkraam bij Procter & Gamble

Back to Nieuws en updates

Chocolademelkkraam bij Procter & Gamble

Winterkaam met warme choclademelkOp woensdag 16 januari 2013 was het een koude winterdag en bij Procter & Gamble in Rotterdam hadden ze wel zin om het personeel te verrassen met iets warms.

Als verrassing was er net na de middag besloten om rond 16:00 uur het personeel te  willen trakteren op lekkere warme chocolademelk met slagroom en koeken! Ondanks dat we op deze dag op vele plaatsen verschillende koek-en-zopie kramen hadden staan, konden we gelukkig toch ook nog alle medewerkers van Procter & Gamble verrassen en stond wij stipt om 16:00 uur klaar met een gezellige chocolademelkkraam.Procter & Gamble Nederland BV

Via een intern mail was er aan alle medewerkers kenbaar gemaakt dat er om 16:00 uur warme chocolademelk met slagroom buiten op de parking te halen was en binnen no-time waren alle medewerkers ook bij de kraam. Het was korte maar hele gezellige onderbreking van de werkdag en de verrassing viel ook goeEen gezellige koek-en-zopie kraamd in de smaak bij iedereen.

Na een lekker bekertje chocolademelk en een koek, ging iedereen weer snel de warmte opzoeken en weer aan het werk en gingen wij weer op weg naar de volgende.

Share this post

Back to Nieuws en updates