Grotesque @ Maassilo Rotterdam op 11 november 2012

Back to Nieuws en updates

Grotesque @ Maassilo Rotterdam op 11 november 2012

Grotesque Indoor Festival Rotterdam Maassilo 11-11-2012 vers fruitOp 11 november was het zover: het Grotesque Indoor Festival 2012 was neergestreken in de Maassilo in Rotterdam.

Met een spectaculaire line-up van internationaal bekende top DJ’s was avond op voorhand al te verwachten dat het voor de 4.000 bezoekers een geslaagde avond zou worden én dat werd het zeker! In een afgeladen en uitverkochte Maassilo in Rotterdam waar een fantastische sfeer hing, werd de één na de andere spectaculaire gig weggegeven.

Naast de verschillende zalen met optredens van DJ’s, was er ook nog een goedbezochte festivalmarkt en een foodcorner. In de foodcorner verzorgde MijnPartyservice de evenementencatering voor deze avond en nacht. De door de organisatie ingerichte foodcorner, met echt gras en kramen, werd door ons verder aangekleed. Er was een kraam met vers fruit en chocoladefonteinen, een poffertjeskraam en een smoothiekraam. Daarnaast waren wij ook nog aanwezig met een ijscokar en suikerspinnen.

Grotesque Indoor Festival Rotterdam Maassilo 11-11-2012 smoothie
Lekkere smoothies bij Grotesque Indoor Festival 2012

Een ruime keuze, die misschien bijzonder klinkt voor een dancefestival, maar juist in dit festival volkomen doordacht en goed gekozen was door de organisatie van het Grotesque Indoor Festival, te weten PT events.

Om 07:00 uur was het feest ten einde en werden de laatste portie poffertjes gegeten, waarna wij konden beginnen met het afbouwen en wij wederom op een geslaagd evenement konden terugkijken.

Share this post

Back to Nieuws en updates