IJscokarren

Italiaanse ijscokar

Italiaanse ijscokar

Een ijskar is niet alleen iets voor in de zomer. Een originele ijscokar is eigenlijk altijd inzetbaar voor vele uiteenlopende feesten en partijen. MijnPartyservice biedt u drie verschillende soorten ijscokarren; Italiaanse ijscokarren (vanaf € 85,00), authentieke ijscokarren (vanaf € 105,00) en zogenaamde standaard ijscokarren (vanaf slechts € 50,00).

Authentieke ijscokar

Authentieke ijscokar

U kunt bij ons niet alleen een ijscokar huren, maar ook vers schepijs bij uw ijscokar bestellen. Al het schepijs wat wij u kunnen leveren wordt door ons zelf op ambachtelijke wijze geproduceerd en dat proeft u aan de smaak. Ons ijs staat aan de top qua kwaliteit en smaak. Het vruchtenijs wordt bereid met echte vruchten en voor al ons ijs geldt dat wij enkel met de allerhoogste kwaliteit grondstoffen werken.

Basic ijscokar

Basic ijscokar

De smaken ijs die wij in ons assortiment hebben, kunt u vinden op onze zustersite van www.mijnijs.nl en hierop kunt u alles terugvinden op het gebied van de ijssoorten die wij maken.

Heeft u ook interesse in het huren van een ijscokar? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.