MijnIJs op de Love & Marriage beurs 2012

Back to Nieuws en updates

MijnIJs op de Love & Marriage beurs 2012

Hoekstand op de Love & marriage beurs 2012Op zaterdag 4 en 5 Februari was MijnIJs te vinden op de Love & Marriage beurs in de Ahoy in Rotterdam. Dit was een succesvolle trouwbeurs waar maar liefst 3420 bezoekers een kijkje hebben genomen. Tussen de diverse stands van DJ’s, beeld en geluid mogelijkheden, beauty behandelingen, trouwgeschenken, trouwkleding en  auto’s was er ook een mooie hoekstand van MijnIJs bij. Twee van onze mooiste ijscokarren hebben wij daar gepromoot. Onze Italiaanse en authentieke ijscokarren stonden hier mooi glimmend ter bezichtiging voor potentiële klanten. Een ijskar bij de receptie, als dessertmogelijkheid  bij het diner of als verrassing bij het avondfeest doen onze ijskarren het altijd zeer goed.Love & marriage beurs 2012

Tijdens de beurs was er veel belangstelling bij onze stand en we hebben zeer positieve reacties mogen ontvangen.Vele flyers hebben wij deze twee dagen uitgedeeld. Hierop zie je in een oogopslag duidelijk wat wij doen; verhuur van ijscokarren en verkoop van zelfgemaakt ambachtelijk schepijs. De bezoekers waren ook erg benieuwd naar de smaken van ons ijs. Voor bezoekers die echt geïnteresseerd waren hadden wij ook de verrassing dat ze een aantal van onze smaken konden proeven. Ook vertelden wij dat het natuurlijk ook mogelijk is de kleuren van het ijs naar de kleuren van het bruiloftsthema aan te passen. Hier waren de toekomstige bruidsparen ook erg enthousiast over.

Authentieke ijscokarKortom, voor ons waren het weer leuke, leerzame en succesvolle dagen. Wij wensen alle bruidsparen veel geluk en een fantastische trouwdag toe en hopen natuurlijk dat wij daar een steentje aan bij mogen dragen met onze ijscokarren!

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates