BBQ feest op Voorne Putten

Back to Nieuws en updates

BBQ feest op Voorne Putten

BBQ feest op Voorne putten: geen transport- en personeelskosten

Woont u in de gemeente Nissewaard, Hellevoetssluis, Brielle, Rozenburg of Westvoorne? Wij kunnen voor u een zeer compleet BBQ feest op locatie voor u organiseren. Een BBQ feest op Voorne Putten doen wij namelijk zonder transportkosten, en vanaf 40 personen ook met gratis personeel. Dus met een grote groep gezellig samen buiten (of binnen) eten, zonder er zelf al teveel werk aan te hebben, maar wat toch betaalbaar is, is via ons mogelijk. Een BBQ feest op Voorne Putten kunnen wij volledig voor u verzorgen.

Een BBQ feest op Voorne Putten in de gemeente Nissewaard, Hellevoetssluis, Brielle of Westvoorne

Regio Voorne PuttenNatuurlijk komen wij overal door het hele land voor BBQ feesten op locatie. Waar u maar wilt of wenst komen wij. Wij kunnen alles van begin tot eind voor uw feest regelen. Onze transportkosten zijn zeker niet hoog, maar komen er natuurlijk wel bij. Een extra voordeel indien u een BBQ feest op Voorne Putten wilt: geen transportkosten. Deze mooie aanbieding geldt voor mensen die een feest willen organiseren in Spijkenisse, Hekelingen, Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Oudenhoorn, Simonshaven, Zuidland, Hellevoetsluis, Nieuwenhoorn, Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Oostvoorne, Rockanje, Tinte of Rozenburg. Geen transportkosten en gratis personeel scheelt toch weer wat in de portemonnee. Kijk maar snel voor onze mogelijkheden op deze pagina.

Onze BBQ menu’s

Locatie BBQ feest op Voorne PuttenNu wilt u vast ook weten wat er dan verder allemaal in zo’n BBQ feest op locatie hoort? Voor uw BBQ feest op Voorne Putten op locatie zullen wij gebruik maken van de heerlijkste verse soorten vlees en vis met verschillende bijgerechten. Neem bijvoorbeeld ons standaard, maar zeer compleet MijnPartyservice menu, daarin zit een mix van minimaal 8 soorten vlees en vis zit, drie soorten verse salades; een rijkversierde rundvleessalade of zalmsalade, een rijkversierde aardappelsalade en een frisse ceasar salad. BBQ op locatieTevens zit er stokbrood met kruidenboter bij, diverse koude sauzen en warme pindasaus. Wij zullen barbecueën in een nette zwarte BBQ tent (tenzij het beter is op deze locatie zonder tent), met onze professionele campinggaz barbecues. Daarbij nemen wij altijd een buffettafel mee met klassieke nette zwarte rok. Hierop worden de bijgerechten, het stokbrood en de sauzen geplaatst.

nieuwe bbq menu's in 2015Bij ons is er keuze uit vijf soorten barbecue menu’s: het MijnPartyservice menu, het exotische menu, het spareribs menu en het saté menu. Natuurlijk is het ook mogelijk zelf een menu samen te stellen. Bij de menu’s zitten verschillende salades, groentes, stokbrood, patat en/of nasi en bami. Een BBQ feest is natuurlijk altijd leuk, maar je wilt toch ook niet elke keer hetzelfde. Bij alle menu’s hebben wij als verrassing dat wij een dessert meenemen. Dit is vers ambachtelijk schepijs dat wordt geschept uit een van onze Italiaanse ijscokarren. Wij nemen altijd een mix van smaken mee. Al dit vers ambachtelijk schepijs is door onszelf geproduceerd.

De prijzen

Dit klinkt allemaal best prijzig, maar onze BBQ menu’s zijn echt betaalbaar. De menu’s verschillen van prijs en beginnen bij € 15,50 p.p. tot maximaal € 19,50 p.p. Voor kinderen kunnen wij een kinder BBQ menu maken voor slechts € 8,95 p.p. Transportkosten worden o.b.v. de locatie berekend. Uw voordeel voor een BBQ feest op Voorne Putten is dat er geen transportkosten worden berekend. Ook voor onze BBQ feesten op locatie geldt; geen personeelskosten vanaf 40 personen.

De prijzen boven genoemd zijn wel exclusief 6% BTW.

Op zoek naar een locatie in Voorne Putten?

Zit u nu nog met een probleem qua ruimte of locatie? Ook hier hebben wij een oplossing voor. Wij werken samen met twee schitterende locaties. Één in de gemeente Spijkenisse: Mpoint Life Style Center en één in de gemeente Hekelingen: het Dorpshuis Hekelingen.

Mpoint Life Style CenterMpoint is een ideale feestlocatie voor een BBQ feest op Voorne Putten. Deze locatie heeft namelijk een prachtige binnenruimte die een stijlvolle woonkamer uitstraalt waar feesten gehouden kunnen worden. Zo’n 100 mensen passen in de binnenruimte, en op het terras passen ook zo’n 100 gasten. Het terras is prachtig om met mooi weer een feest te geven. Terras MpointHet heeft een zeer verzorgde houten ondergrond met mooie groene perkjes. Er staan gezellige tafels met stoelen en een aantal loungesets waar mooie houtkachels naast staan. Heerlijk om dus ’s avonds daar nog te zitten. Aan het terras op de Gaddijk in Spijkenisse zit een prachtig meer waar overheen gekeken kan worden.

Ingang dorpshuis Hekelingen tijdens een bruiloftHet Dorpshuis Hekelingen is net als Mpoint zeker ook een ideale locatie om uw feest te geven. Het is een nieuw modern gebouw die warmte uitstraalt, en waar alle doelgroepen welkom zijn. Er zit een mooie moderne bar in en er zijn 3 zalen. Niet van die onpersoonlijke zalen, maar zalen waar gezelligheid uitstraalt. Dit ook vanwege de altijd leuke decoratie in het Dorpshuis.

Zowel bij Mpoint als bij het Dorpshuis is er zeer vriendelijk en gastvrij personeel aanwezig.

Voor meer informatie over deze locaties en de mogelijkheden tot een feest, vraag ik u om contact met ons op te nemen. Wij kunnen hier zeker verder mee helpen.

Woont u in een van de gemeentes op Voorne Putten en heeft u interesse in een BBQ feest op locatie of heeft u gewoon interesse in een BBQ buffet?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates