BBQ feesten op locatie

BBQ feesten op locatie                          

Complete BBQ feesten op locatieGezellig samen eten en het liefst buiten. Barbecueën is dan vaak een van de leukste dingen. Met een groep vrienden, familie of collega’s kan dat maar al te gezellig zijn. Het liefst hoe meer mensen, hoe meer vreugd. Het enige probleem is vaak het organiseren of de tijd. Hiervoor heeft MijnPartyservice dan ook een oplossing. Wij bieden betaalbare, maar zeer complete BBQ feesten op locatie. Wij komen op elke locatie waar u maar wilt. Zowel in Nederland als in het buitenland.

Vele jaren ervaring in georganiseerde BBQ feesten

BBQ feesten op locatie organiseren wij al vele jaren. Voor het bestaan van MijnPartyservice werd dit gedaan onder de naam ‘Preca Meattrading’. Deze naam is ontstaan vanuit een slagerij uit Rotterdam. Een van de eigenaren van MijnPartyservice was eigenaar van deze slagerij, en vandaar dat er veel kennis en ervaring op dit gebied ligt. Na de oprichting van MijnPartyservice zijn wij hier enthousiast weer mee verder gegaan en hebben wij de BBQ feesten op locatie en de menu’s hiervan verder uitgebouwd.

De mogelijkheden voor BBQ feesten op locatie

Barbecuen bij MpointVoor onze BBQ feesten op locatie gebruiken wij de heerlijkste verse soorten vlees en vis en kunnen wij diverse overheerlijke gerechten aanbieden en die ter plekke op de barbecue voor u bereiden. Wij hebben een standaard, maar zeer compleet MijnPartyservice menu, waarin al een mix van minimaal 8 soorten vlees en vis zit, drie soorten verse salades; een rijkversierde rundvleessalade of zalmsalade, een rijkversierde aardappelsalade en een frisse ceasar salad. Tevens zit er stokbrood met kruidenboter bij, diverse koude sauzen en warme pindasaus. BBQ buffet MpointOm materiaal hoeft u zich ook geen zorgen te maken want voor het BBQ buffet nemen wij een buffettafel mee met een mooie klassieke rok eromheen. Porseleinen borden, bestek en servetten zijn ook inclusief, en wij nemen alles weer vuil mee. Als BBQ materiaal gebruiken wij professionele barbecues, waarmee wij relatief snel een grote groep mensen kunnen voorzien van overheerlijk BBQ vlees en vis, maar natuurlijk zonder haast op tijdsdruk. MijnPartyservice kan dus de hele organisatie BBQ uit handen nemen, zodat u zelf uitgebreid kan genieten van uw gezelschap of andere activiteiten.

De verschillende BBQ menu’s

nieuwe bbq menu's in 2015MijnPartyservice heeft voor BBQ feesten op locatie vele mogelijkheden, dus geen enkel probleem als u niet elke keer hetzelfde wilt. Wij hebben verschillende menu’s voor dit jaar. Dus niet alleen het MijnPartyservice standaard, maar zeer compleet menu, maar wij hebben ook het overheerlijke exotische menu, het spareribs menu, het saté menu, en het Aziatische menu. Als u meer informatie over deze menu’s wilt kunt u het beste bij onze BBQ menu’s 2016 kijken.

BBQ feesten op locatie op maat

Tevens is het ook mogelijk bij ons een BBQ menu op maat te laten maken. Voor luxe tuinfeesten is het bijvoorbeeld ook mogelijk exclusievere soorten vlees en vis te bestellen. Bijvoorbeeld; ossenhaas, ribeye, kogelbiefstuk, varkenshaas, lambracks, zalm en tiger prawns. Ook kunnen wij er verse groentespiezen bij leveren, gekruide aardappelpartjes, pasta’s of noem zo maar op. Eigenlijk is alles bij ons mogelijk. Buiten deze luxe BBQ feesten op locatie kunnen wij ook een BBQ verzorgen voor grote groepen in relatief korte tijd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan feesten bij sportverenigingen, scholen en studentenfeesten. In overleg met u kunnen wij voldoende personeel en barbecues inzetten, zodat er een vlotte doorstroming zal zijn, maar met voldoende eten, zodat iedereen met een goed gevuld gevoel verder kan gaan.

Het BBQ materiaal

Professionele gasbarbecueVoor onze BBQ feesten op locatie maken wij gebruik van professionele gasbarbecues. Met één barbecue kunt u uitgaan dat u maximaal 40 personen van eten kunt voorzien. De barbecues zullen door het personeel worden neergezet en wij zullen de gasfles eraan verbinden. Wanneer u geen personeel bij de barbecue huurt, zullen wij al de nodige informatie over de gasaansluiting en het gebruik van de barbecues aan u uitleggen. De barbecues zijn erg gebruiksvriendelijk, dus eigen gebruik is ook geen enkel punt.

Complete feesten op locatie

BBQ MCS 2013 Niet alleen het BBQ buffet zelf kunnen wij voor u verzorgen. Als u interesse heeft in een compleet feest kan dat ook bij ons. Wij hebben in ons assortiment ook partytenten, terras heaters, statafels, bierbanken, geluidsinstallaties, totale drive-in shows, mobiele bar met biertap, mogelijkheden tot drankpakketten etc.

Bent u geïnteresseerd in onze BBQ feesten op locatie, een deel hiervan, of wilt u informatie over een compleet feest?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Comments (2)

 • Peter van rooij Reply

  Beste heer, mevrouw,

  Via goede ervaringen met het 3e helft toenooi bij voetbalvereniging de Bilt ben ik bij jullie terechtgekomen. Op zondag 23 september van 17.00uur tot 21.00uur willen wij een BBQ organiseren in de straat achter onze Albert Heijn winkel. Voor deze BBQ nodigen we onze buren en onze medewerkers uit. Aangezien wij een supermarkt zijn met een bescheiden budget dragen wij zelf zorg voor het vlees etc. Graag wil ik van jullie weten of jullie op bovenstaande dag en tijdstip nog mogelijkheden zien ons met het volgende te helpen: 2 BBQ’s, 1 personeelslid voor bij de BBQ . Graag zsm een vrijblijvende prijsopgave,
  Met vriendelijke groet,
  Peter van Rooij
  Ass. Manager Albert Heijn voorstraat te Utrecht

  4 september, 2012 at 21:39
 • BBQ feest op Voorne Putten - Mijn PartyserviceMijn PartyService Reply

  […] BBQ feesten op locatie […]

  13 mei, 2015 at 15:15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *