Beachstyle feest en barbecue @ Schipluiden

Back to Nieuws en updates

Beachstyle feest en barbecue @ Schipluiden

Zaterdag 6 september was men nog niet klaar met de zomer en wilden zij een feest volledig aangekleed in beachstyle en hier heeft Mijn Partyservice voor gezorgd.

Bij een strandfeest wordt natuurlijk gedacht aan zon, zee en ijsjes en dit was deze dag in overvloed aanwezig. De dag verleende zich fantastisch aan het feest met het mooie weer dat tot laat in de avond aanhield. De locatie was versierd in een strandthema en om de zee naar het land te halen is er een rodeo surf neergezet, waarop de mensen hun surf techniek konden laten zien en voor de kinderen is er een geweldig springkussen opgezet waarmee zij zich de hele dag zoet konden houden. Bij een diner in beachstyle moet er natuurlijk barbecue aanwezig zijn en hier heeft iedereen deze dag dan ook van kunnen genieten en als dessert is er natuurlijk ambachtelijk schepijs geserveerd.beachstyle feest met barbecue en ijscokar

Het feit dat de drankjes en ijsjes tot in de late uurtjes werden genuttigd bewijst dat iedereen een fantastische tijd beleeft heeft en geen afscheid kon nemen van het zeer geslaagde beachstyle feest.

Heeft u interesse in een beachparty of ibiza feest op locatie? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naarinfo@mijnpartyservice.nl en natuurlijk kunt u ook bericht versturen via onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen één uur een reactie van ons.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates