Warme chocolademelk

Een warme chocolademelk kraam

In de koudere en feestelijke winterperiode is onze warme chocolademelk kraam met heerlijke warme chocolademelk een heel leuk en origineel concept wat veel bekijks trekt. Deze gezellige winterkraam zal zeker de aandacht trekken.

Huurprijs chocolademelk kraam met alle benodigde apparatuur: € 95,00 per dag.

Warme chocolademelk kraam
Lekkere warme chocolademelk uitdelen, tijdens de koude dagen.

Met onze apparatuur kunt u grote groepen binnen korte tijd voorzien van de lekkerste warme chocolademelk (met slagroom!). De speciale chocolademelk dispenser geeft een gezellige uitstraling en afhankelijk van de groepsgrootte die u wilt voorzien en natuurlijk de tijd waarin dit moet gebeuren, kunnen wij voldoende extra ketels erbij leveren. De warme chocolademelk kraam is zowel met als zonder personeel te huren.

Warme chocolademelk kraam AmsterdamDeze winterkraam wordt standaard voorzien van een winterse uitstraling, maar desgewenst zelfs geheel gepersonaliseerd worden.

 

Onze winterkraam kan natuurlijk ook voorzien worden met bijvoorbeeld: warme stroopwafels op locatie, lollywafels of Brusselse wafels, poffertjes, erwtensoep en noem zo maar op.

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl en natuurlijk kunt u ook bericht versturen via onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen één uur een reactie van ons.

De vermelde prijs is exclusief BTW en transportkosten. Kijk voor een volledig overzicht van al onze producten / diensten bij de prijslijst op de site.

 

Share

3 thoughts on “Warme chocolademelk”

  1. Graag willen wij weten hoe lang het duurt voordat de chocomel in de ketels warm zijn. Wij moeten 1500 personen in 2 uur tijd voorzien van warme chocomel, hoeveel ketels hebben we dan nodig? En wat zou de prijs dan zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IJscokar huren, barbecue feest organiseren, stroopwafelkraam op locatie? Bij ons de beste feesten en het mooiste materiaal.