Poffertjes op locatie

Poffertjes

Tegenwoordig is er op het gebied van eten en feesten keuze uit vele soorten concepten die afkomstig zijn uit diverse landen en culturen. Daarom juist kunnen wij u verschillende lekkernijen aanbieden die afkomstig zijn uit eigen land; Nederland. De  smaakt van poffertjes blijft toch altijd heerlijk! Vele buitenlanders zijn er ook gek op.  Wij kunnen u deze overheerlijke poffertjes vers aanbieden en bereiden op bijna alle mogelijke locaties en evenementen.

De poffertjeskraam

PoffertjeskraamWat wij doen is poffertjes op locatie voor u bereiden vanuit de poffertjeskraam. Wij hebben een mooie poffertjeskraam, die door ons kan worden gedecoreerd, waardoor het een frisse Oud-Hollandse uitstraling kan krijgen. Vanzelfsprekend is het huren van deze poffertjeskraam niet verplicht, maar kunnen we ook enkel met de apparatuur en ingrediënten naar u toekomen en de poffertjes maken op de plek die u graag wilt. Vaak is deze poffertjeskraam in trek bij beurzen en evenementen, maar in dit geval zeker ook erg bij kinderfeestjes.

Ook is het mogelijk dit winter houtenhuisje als poffertjeskraam te krijgen. Deze kan ook vrolijk worden aangekleed en verlicht. Dit huisje is zo door ons gemaakt dat het vrij gemakkelijk op- en af te bouwen is.

winterhuisje

De apparatuur

Wij hebben diverse professionele poffertjesbakplaten:

Gas poffertjesbakplaten:

2 platen @ 35 dops (totaal dus 70 dops)

Elektrische poffertjesbakplaten:

1 plaat @ 100 dops (2x 2200W)
1 plaat @ 50 dops (1x 2200W)

Wij hebben ook één vast verkooppunt voor de poffertjeskraam in de winter. Dit is op de Rotterdam Maasvlakte bij informatiecentrum Futureland. Op zondagmiddagen zijn wij hier te vinden.

Onze poffertjesbakkers

Poffertjes op locatie tafel Futureland

De poffertjestafel

Bij de poffertjeskraam kunnen wij ook personeel leveren. Wij kunnen u verzekeren dat het personeel er representatief bij zal lopen en kennis van de producten en apparatuur heeft. Bijna alle locaties, dagen en tijden zijn voor ons mogelijk.

Heeft u interesse naar poffertjes op locatie?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

Comment (1)

 • van den Bouwhuysen Reply

  Beste,
  Op 01/09 houden wij een evenement van 8u – 13u.
  Wij zouden graag poffertjeskraam+ 1 persoon personeel en ijskar + 1 persoon personeel hebben gedurende deze periode.
  Het gaat om een bedrijfsfeest van +- 500 deelnemers met een maximum van 1200 deelnemers.
  Mogelijk aangezien de eerste schooldag op 02/09 is zal er geen massale opkomst zijn.
  Dit is de eerste keer dat we dit voor onze klant organiseren, maar wij vermoeden zo’n 500 deelnemers over de vloer te krijgen.

  Met dank op mij asap een offerte te bezorgen,

  van den Bouwhuysen Wim
  Sodexo

  Graag hed ik van jullie een complete offerte kekregen

  10 juli, 2013 at 11:13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *