Stroopwafels

Verse warme stroopwafels

Stroopwafelapparatuur te huur vanaf € 95,00 per dag

verse warme stroopwafels jaarbeurs utrechtsDe smaak is heerlijk! Vele buitenlanders zijn ook gek van deze smaak. Waar denkt u dan aan? Stroopwafels natuurlijk! Wij kunnen u dan ook deze overheerlijke producten vers aanbieden en bereiden op bijna alle mogelijke locaties en evenementen. Tegenwoordig is er op het gebied van eten en feesten keuze uit vele soorten concepten die afkomstig zijn uit diverse landen en culturen. Daarom juist kunnen wij u verschillende lekkernijen aanbieden die afkomstig zijn uit eigen land, zoals de typisch Nederlandse lekkernij; de befaamde Goudse stroopwafel.stroopwafels bakken in Houten

Deze ambachtelijk stroopwafels, of siroopwafels zijn er al vanaf het begin van de negentiende eeuw. In een van de oudste recepten, die vanaf 1840 dateren, staat dat de wafels werden gebakken van deegresten en kruimels uit bakkerijen en gevuld werden met stroop. Later groeide dit uit dat er diverse ambachtelijke stroopwafelbakkers ontstonden. Nu zijn de Nederlandse stroopwafelbakkers wereldberoemd geworden. Op de bekende digitale encyclopidie Wikipedia kunt u nog een leuk stuk vinden over stroopwafels als u op deze link klikt.

Bij ons kunt u een stroopwafelkraam huren en vervolgens bereiden wij de stroopwafels voor u op locatie. Wij hebben een mooie kraam, die door ons kan worden gedecoreerd, waardoor deze een frisse Oud-Hollandse uitstraling kan krijgen. Vanzelfsprekend is het huren van deze kraam niet verplicht en kunnen wij ook enkel met de apparatuur en ingrediënten naar u toekomen en de stroopwafels maken op de plek die u graag wilt.

Stroopwafels op beurs of evenement

stroopwafels bakken op uw beursEen stroopwafelkraam huren is erg in trek op beurzen en evenementen. Wij kunnen inspelen op het soort gelegenheid  en daar de kraam naar decoreren. Met onze traditionele stroopwafel bakplaat kunnen wij maximaal 60 reuze stroopwafels per uur maken of circa 200 normaal formaat stroopwafels. De overheerlijke warme stroopwafels worden vervolgens in een net zakje gepresenteerd en uitgedeeld.

Standaard bakken wij de zogenaamde traditionele stroopwafel. Deze is dan ook het meest in trek, en blijft dan eigenlijk ook wel het lekkerst. Voor de afwisseling, en voor grotere stroopwafels rhoonpartijen hebben wij ook de mogelijkheid om honing stroopwafels en karamel stroopwafels aan te bieden (dit moet echter wel tijdig van te voren besteld worden).

De stroopwafelkraam kan enkel met personeel gehuurd worden. Wij kunnen u verzekeren dat het personeel altijd representatief  is en kennis van de producten en apparatuur heeft. Bijna alle locaties, dagen en tijden zijn voor ons mogelijk. Wij zullen de afspraken en uw wensen duidelijk van te voren met u afstemmen.

Ook interesse in stroopwafels in Nederland of waar dan ook ter wereld?

Heeft u interesse in stroopwafels op locatie? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl en natuurlijk kunt u ook bericht versturen via onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen één uur een reactie van ons.

De vermelde prijs is exclusief BTW en transportkosten. Kijk voor een volledig overzicht van al onze producten / diensten bij de prijslijst op de site.

Comments (6)

 • Vadim Reply

  Hallo, ik schrijf uit Griekenland, heb ik een zeer grote gunst, kan je me leren hoe je stroopvafli net zo goed als in Nederland met een traditionele recept. Ik ze graag, maar in Griekenland ze niet verkopen in de super marketah.Esli kan helpen dit geval, help me alstublieft, en bij voorkeur in meer detail en wat er nodiAls u kunt helpen in deze kwestie kunt u hulp en meer detail gewenst is en wat er nodig is. Bij voorbaat dank voor hun acties helpen.

  12 november, 2011 at 23:00
  • Ivovw Reply

   Beste chisvadim,

   Het is zeker mogelijk dat ik je stroopwafels leer maken. Wat wil je precies? Wil je ze op een markt gaan maken, is het voor eigen gebruik of wil je juist stroopwafels maken om zelf te verkopen?

   In English:

   It is absolutly possible to learn you making “stoopwafels” by your own. What do you want exactly to do: selling on a market, making the syrupwaffles for yourself, or do you want to start a small factorty for making the waffles for resale to supermarkets? The reason for these questions is, that there is a difference between the various ways of production.

   Maybe, its more easier to you use our email info[at]mijnpartyservice[dot]nl (see also the page our contact information)

   Met vriendelijke groet,
   Kind regards,
   Ivo van Wensen

   13 november, 2011 at 13:25
 • Wil campschroer Reply

  Graag zou in de stroopwafel bakkraam huren met een bakker . Is dit mogelijk oo donderdag 6 december vanaf 9.15 uur tot 13.00 uur
  Is dit mogelijk en wat zijn de kosten daarvan .

  6 november, 2018 at 22:00
 • jucineide Reply

  Welterusten. je verkoopt de machine om de stroopwafel te maken.
  wat zou de prijs zijn?
  Heel erg bedankt
  ju.vasques@globo.com dit is mijn e-mail

  17 augustus, 2021 at 01:05
  • Ivo van Wensen Reply

   Goedenavond. Ik heb u zojuist een bericht gestuurd. MvrGr, Ivo.

   17 augustus, 2021 at 01:12
   • jucineide vasques Reply

    Boa noite
    tudo bem com voce ?
    por favor estou aguardando os preços. Desculpe insistir mas tenho prazo para um amigo trazer essa máquina. Depois que ele viajar não terei mais como comprar.
    obrigada.

    24 augustus, 2021 at 00:09

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *