Stroopwafels uitdelen op de NOT 2015 in de jaarbeurs Utrecht voor de Wal ICT

Back to Nieuws en updates

Stroopwafels uitdelen op de NOT 2015 in de jaarbeurs Utrecht voor de Wal ICT

Op dinsdag 27 januari t/m zaterdag 31 januari vond de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) 2015 plaats. Dit is de grootste vakbeurs voor professionals in met name het onderwijs. Ruim 400 exposanten brengen u hier het nieuwste uit de markt op ICT gebied. Deze beurs werd gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

De stand van de Wal ICT op de NOT 2015Ook dit jaar stond MijnPartyservice hier weer met warme stroopwafels. De klant de Wal ICT (onderdeel van ExpectIt) had ons hiervoor ingehuurd. Dit bedrijf heeft ICT oplossingen te bieden voor het onderwijs. Ze dragen zorg aan preventieve, constante, kwalitatieve en flexibele ICT ondersteuning en onderhoud op afstand.

Stroopwafels uitdelen op de NOT in de Utrechtse jaarbeursOm hun (potentiële) klanten net iets extra’s te kunnen bieden wilden ze dit doen met het aanbieden van een lekkere verse warme stroopwafel. Vandaar dat wij een nette buffettafel met tafelrok hebben klaargezet met daarop onze apparatuur en wat Oudhollandse decoratie voor op de tafel. Een leuke, gezellige, maar toch nog bescheiden manier om zo meer aandacht naar de stand te trekken. Ook de geur door de jaarbeurs lokten de bezoekers al naar de stand van onze klant.

De stroopwafels waren een succes en er waren goede zaken gedaan. Zowel de (potentiële) klanten als de werknemers van de Wal ICT zelf hadden genoten van de warme wafels.

Lijkt u het ook leuk verse warme stroopwafels uit te delen op een zakelijke beurs? Neem dan vrijblijvend met ons contact op voor de mogelijkheden.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates