Suikerspinmachine huren

Suikerspinnen

Suikerspinnen
De lekkerse suikerspinnnen, altijd en overal.

Suikerspinnen zien er vrolijk en leuk uit, en zijn lekker zoet. Deze vrolijke spinnen op een stokje hebben wij in de kleuren rose, blauw, geel en oranje. De klassieke kleur rose is toch de hardloper, maar soms vinden mensen het leuk voor een ander thema een ander kleurtje te doen. Alle kleuren zijn mogelijk bij ons te bestellen. De kleuren smaken ook allemaal net iets anders; rose naar aardbeien, blauw naar bosbessen, geen naar banaan en oranje naar sinaasappel.

Suikerspinmachine huren voor een kinderfeestje

Een suikerspinmachine huren is o.a. leuk voor een kinderfeestje. Met het huren van een suikerspinmachine kunnen wij u bijna garanderen dat de kinderen uit hun dak zullen gaan. Kinderen zijn er erg gek op. De suikerspinmachine is leuk om te huren bij kinderverjaardagen, feestjes en partijen of bijvoorbeeld op scholen of de sportverenigingen.

Suikerspinmachine huren voor in een club of discotheek

Suikerspinnen bij beachclub VroegerNiet alleen zijn suikerspinnen leuk voor kinderen. Ze zijn ook zeer in trek bij clubs en discotheken. Als verrassing worden deze dan gegeven aan de dames. Overal zie je dan de vrolijke suikerspinnen bovenuit komen en er kan lekker van gegeten worden tijdens het dansen. Regelmatig zijn wij te vinden in bijvoorbeeld Club Vie Rotterdam, de Vip room Rotterdam, Thalia Lounge Rotterdam, Café d’Anvers en we hebben in beachclub Vroeger in Bloemendaal gestaan.

Suikerspinmachine huren voor op elke locatie

popcorn en suikerspin op koningsdag in de hoytemastraat den haagEen suikerspinmachine huren kan ook leuk zijn voor braderieën, markten, kermissen, verjaardagsfeestjes, beurzen en evenementen, of natuurlijk voor een andere door u aangewezen gelegenheid. Bedrijven en scholen huren deze machines ook vaak in voor bijvoorbeeld openingen van gebouwen, open dagen etc.

De types Gold Medal suikerspinmachines, grondstoffen en onderkar

Wij hebben twee types suikerspinmachines. Beide van het Amerikaanse merk Gold Medal. Dit is hét merk onder de funfoodmerken.

  • Gold Medal suikerspinmachine hurenSuikerspinmachine Autobreeze. Dit is de laatste nieuwe innovatieve Gold Medal, de marktleider onder de suikerspinmachines. Deze machine beschikt over een kunstof spinkop met buizenverwarming. De machine is uitgerust met een automatische cool down regelaar welke klontvorming in de kop voorkomt. Deze machine bedient u dan ook met slechts 1 enkele schakelaar. Mogelijk 150-200 spinnen per uur.

Huurprijs per dag: € 75,-

  • Breeze lock & go suikerspinmachine huren
    Suikerspinmachine lock & go (zonder kap op de foto)

    Suikerspinmachine Breeze – lock & go. Dit is de ideale suikerspinmachine om zelf suikerspinnen mee te maken. Met dit apparaat is het mogelijk zeer mooie middelgrote suikerspinnen te maken. Er kan ongeveer per halve minuut 1 suikerspin worden gemaakt. De apparatuur welke wij hebben is een goede kwaliteitsmachine, niet te zwaar, en erg gebruiksvriendelijk. Mogelijk rond de 120 spinnen per uur.

Huurprijs per dag: € 50,-

De grondstoffen voor de suikerspinnen kunt u voor slechts € 15,- per 100 suikerspinnen bij ons bestellen. Hiervoor krijgt u de stokjes en de suiker.

Suikerspinmachine onderkar bij Thalia LoungeOok hebben wij een leuke onderkar voor bij de suikerspinmachine. Deze glinsterende roze kar zal samen met de machine en de vrolijke spinnen zeker de aandacht trekken. Deze onderkar is te huren voor € 35,-.

 

Uitleg voor de suikerspinmachine

Bij aflevering zorgen wij altijd dat wij voldoende tijd hebben de machine klaar te zetten en aan u uit te leggen. Ook kunnen wij er een aantal met u oefenen. Tevens zorgen wij altijd dat er een gebruiksaanwijzing bij geleverd word.

Suikerspinmachine huren met personeel

Suikerspinnen Club VieVoor de suikerspinmachine huren inclusief personeel bent u hier ook aan het juiste adres. Wij zullen in dit geval garanderen wij dat wij u representatief personeel leveren, die vanzelfsprekend veel verstand heeft van het gebruik van de machine. Personeel per uur is € 25,00.

Heeft u interesse in de suikerspinmachine huren?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

De vermelde prijs is exclusief BTW en transportkosten. Kijk voor een volledig overzicht van al onze producten / diensten bij de prijslijst op de site.