Partytenten

Onze partytenten zijn snel op te bouwen harmonicatenten in de maten 3 x 3 meter en 3 x 6 meter in gemaakt van wit brandvertragend pvc van 550 gr/m². Met twee tot vier personen heeft u deze uitklapbare tent binnen vijf minuten mooi rechtop staan en klaar voor gebruik! Het aluminium frame bestaat uit één geheel. De buizen zijn dik, met een diameter van 5 cm en een wanddikte van maar liefst 2 mm. De constructie is erg stevig en solide; twee volwassen personen zouden zich er met gemak aan kunnen optrekken!

Dankzij het uitgekiende scharniersysteem schuift de plooitent vloeiend open en dicht. Dakzeil en zijwanden zijn van wit pvc van 550 gr/m² dikte. Dit materiaal kan u het beste vergelijken met zeilen welke gebruikt worden voor aanhangwagens. De pvc is extra duurzaam en makkelijk te reinigen. Bovendien mag u de tent gedurende langere periodes buiten laten staan (mits voldoende verankerd natuurlijk). Deze professionele harmonicatenten zijn dan ook geschikt voor intensief gebruik; bijvoorbeeld als beurstent, voor manifestaties, als marktkramerstent, maar natuuurlijk zijn deze tenten ook juist zeer geschikt om als partytent bij u thuis

De partytenten van 3 x 6 meter worden compleet geleverd met zes zijwanden van 3 meter; vier blinde en twee met deuropening met ritssluiting en de 3 x 3 meter tenten worden geleverd  inclusief vier zijwanden; drie blinde en één met deuropening. Er zitten dus geen ramen in in de type tenten van wit brandvertragend pvc van 550 gr/m².

Heeft u ook interesse in het huren van een partytent? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.