Italiaanse ijscokar

De Italiaanse ijscokar

Huurprijs Italiaanse ijscokar per dag vanaf: € 85,00

Onze Italiaanse ijscokar is zeer geschikt op verschillende evenementen. De ijscokar hebben wij in drie types. De lounge ijscokar, de koeien ijscokar, en de romantische ijscokar. De ijscokar oogt elegant, maar is tevens ook handig in gebruik, en relatief licht in gewicht om zo gemakkelijk te verrijden. De Italiaanse ijscokar is niet bedoeld om lange stukken mee te gaan rijden, maar het is geen probleem de ijskar een stuk te verrijden naar de plaats waar de kar moet staan. Een echte aanrader als eye-catcher bij een feest of evenement!

De verschillende types ijscokarren:

De lounge Italiaanse ijscokar:

Italiaanse ijscokar type lounge

De Italiaanse ijscokar – type lounge

De koeien Italiaanse ijscokar:

De Italiaanse ijscokar type koeien

De Italiaanse ijscokar – type koeien

De romantische Italiaanse ijscokar:

De Italiaanse ijscokar type romantiek

De Italiaanse ijscokar – type romantiek

Specificaties Italiaanse ijscokar:

De ijskar is 94 x 160cm. Het bovenstukje is er eenvoudig op en af te zetten. Ook zit er een waterbakje in om de ijslepel in te spoelen en erin te zetten. In de ijscokar is ruimte voor 60 liter vers ambachtelijk schepijs, wat overeenkomt met 900 bolletjes ijs en met een keuze uit ruim 25 verschillende smaken vers schepijs is het een ideale ijscokar voor uw feest of evenement. Deze prachtige Italiaanse ijscokar heeft een strak design, waardoor de kar ruim inzetbaar is op diverse soorten feesten.

Vers ambachtelijk schepijs voor in de Italiaanse ijscokar:

Niet alleen de Italiaanse ijscokar kunnen wij leveren, ook ambachtelijk vers schepijs voor erin hebben wij in het assortiment. Wij maken in eigen beheer en volgens ambachtelijk recept, dagelijks vers schepijs en hebben ruim 25 verschillende smaken. Van de klassieke ijssmaken aardbei, banaan en chocola tot de ijsspecialiteiten als kokos, licor-43 en groene thee ijs. Indien u meer informatie wilt over ons vers ambachtelijk schepijs kunt u op deze link klikken, of ons om meer informatie vragen.

Bent u op zoek naar een fraaie ijskar waarbij u gegarandeerd veel aandacht krijgt?

Deze Italiaanse ijscokar is zeer geschikt. De ijskar oogt modern, maar is toch klassiek en zeer gebruiksvriendelijk. Bij de ijscokar leveren wij ook altijd een professionele ijsschep, zodat u alles bij de hand heeft. Neem dus gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

De vermelde prijs is exclusief BTW en transportkosten. Kijk voor een volledig overzicht van al onze producten / diensten bij de prijslijst op de site.