Authentieke ijscokar

De authentieke ijscokar

Huurprijs authentieke ijscokar per dag vanaf: € 100,00

Authentieke ijscokar

Authentieke ijscokar

Deze prachtige originele authentieke ijscokar is handgeschilderd in de originele kleuren met prachtig koperen beslag. Hierdoor is deze ijskar een ware publiekstrekker. Deze ijscokar is tientallen jaren oud en straalt het rustieke karakter van de ouderwetse ijscokarren uit ‘grootmoeders’ tijd nog echt uit. De authentieke ijscokar is ook echt bedoeld als eye-catcher  op een feest of evenement. De kar is erg zwaar, dus niet bedoeld om mee rond te rijden. Natuurlijk is het geen probleem naar een plek te rijden waar de kar kan staan. Deze ijscokar is altijd zeer geschikt voor bruiloften, bij winkels, of beurzen. De authentieke ijscokar is geliefd bij zowel jong als oud.

 

Specificaties authentieke ijscokar:

De ijskar is 108x160cm. Het dakje en de houten palen zijn er eenvoudig op en af te zetten. De capaciteit van deze kar is maximaal 95 liter. Er kan dus een flinke voorraad in met verschillende smaken. Ondanks dat de authentieke ijskar zwaar in gewicht is, kunnen wij hem gemakkelijk in onze bussen vervoeren, naar elk feest of evenement waar u maar wilt. Verder is de kar namelijk zeer gebruiksvriendelijk en een prachtige kar voor elke locatie.

Vers ambachtelijk schepijs voor in de authentieke ijscokar:

Niet alleen de authentieke ijscokar kunnen wij leveren, ook ambachtelijk vers schepijs voor erin hebben wij in het assortiment. Wij maken in eigen beheer en volgens ambachtelijk recept, dagelijks vers schepijs en hebben ruim 25 verschillende smaken. Van de klassieke ijssmaken aardbei, banaan en chocola tot de ijsspecialiteiten als witte sesam, licor-43 en diverse soorten yoghurt ijs. Indien u meer informatie wilt over ons vers ambachtelijk schepijs kunt u op deze link klikken, of ons om meer informatie vragen.

Bent u op zoek naar een prachtige ijskar met nostalgische look voor uw feest of evenement?

Deze authentieke ijscokar is zeer geschikt. Bij de ijscokar leveren wij ook altijd een professionele ijsschep, zodat u alles bij de hand heeft. Neem dus gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

De vermelde prijs is exclusief BTW en transportkosten. Kijk voor een volledig overzicht van al onze producten / diensten bij de prijslijst op de site.