Hotdogmachine

De hotdogmachine

Huur nu bij MijnPartyservice een originele traditionele Gold Medal hotdogmachine. Een zeer gebruiksvriendelijk apparaat met een eenvoudige bediening. Deze machine is van het allernieuwste type en is zeker een blikvanger voor uw stand en/of evenement. De hotdog broodjes (“hot dog bun”) worden verwarmd door middel van waterdamp welke onder het verwarmingsgedeelte van de broodjes ontstaat. Hierdoor blijven de broodjes lekker zacht. De worstjes draaien continue rond, waardoor ze gelijkmatig warm worden.

De specificaties van de hotdogmachine

De specificaties van onze traditionele Gold Medal hotdog machines zijn als volgt;

Hotdog machine, Gold Medal

De originele Amerikaanse hot dog machine

Merk: Gold Medal
Type: Dogeroo regular ATCO10224
Capaciteit: 56 worstjes & 40 broodjes.
Afmetingen: 54 x 40 x 71cm (breedte x diepte x hoogte).
Verbruik: 1.500Watt.
Gewicht: 27,2 kgs

De hotdogbroodjes en de hotdogs

Wij kunnen ook de hotdogs, de echte Amerikaanse hotdog broodjes en de saus erbij leveren. Wij maken gebruik van het hotdogmerk Meica en hebben de American Premium hotdogs. Deze leveren wij mee compleet voor slechts € 0,99 per stuk.

Heeft u ook interesse in het huren van een hotdogmachine?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

De vermelde prijs is exclusief BTW en transportkosten. Kijk voor een volledig overzicht van al onze producten / diensten bij de prijslijst op de site.