Amerikaanse kar

De Amerikaanse kar op uw feest

De Amerikaanse kar of ook wel de U.S.A. kar genoemd is leuk om te huren voor op Amerikaanse themafeesten (sweet-sixteen parties bijvoorbeeld) of gewoon omdat u van Amerikaanse snacks zoals hotdogs of popcorn houdt. Deze Amerikaanse kar zal zeker opvallen, en dit maken de warme hotdogs en/of verse popcorn natuurlijk helemaal compleet.

De Amerikaanse kar

De Amerikaanse kar is mobiel en multifunctioneel inzetbaar. Ook is het een echte sfeermaker, vanwege de echte Amerikaanse tekeningen, de vlaggetjes en de verlichting. De kar zetten wij voor u neer waar u maar wilt, en bouwen wij volledig op, zodat alles klaar voor gebruik is. Ook nemen wij de tijd om u de apparatuur uit te leggen.

Amerikaanse kar

Hotdogs en popcorn

Amerikaanse kar hotdogs popcornIn de Amerikaanse kar kunt u heerlijke hotdogs en popcorn maken. Wij hebben een speciaal hotdog apparaat, waar u de worsten lang warm in kan houden. Het is leuk voor het publiek om naar te kijken, en voor u is het makkelijk hier vanuit ze uit te delen. Heerlijk op een origineel hotdogbroodje met een lekkere saus. De popcorn kunt u zelf maken vanuit onze Gold Medal popcornmachine. U kunt kiezen voor zoete of zoute popcorn. Beide zijn makkelijk te maken, en blijven lang vers in deze machine.

Wilt u een prijsopgave of offerte voor een Amerikaanse kar met hotdogs en/of popcorn?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl en natuurlijk kunt u ook bericht versturen via onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord van ons.