Amerikaanse kraam (popcorn en hotdogs)

De Amerikaanse kraam

Amerikaanse kraam

Amerikaanse kraam @ Seats & Sofas

Een Amerikaans feest of een “sweet-sixteen” feestje is natuurlijk helemaal te gek om te organiseren met daarbij een Amerikaanse kraam met popcorn en hotdogs. MijnPartyservice heeft een ontzettend leuke kraam die in het oog springt en die het middelpunt van de “sweet-sixteen”-party kan zijn. Lekkere warme hotdogs en verse popcorn maken de party natuurlijk compleet.

De Amerikaanse kraam als publiekstrekker

Amerikaanse kraam

De Amerikaanse kraam @ Hogeschool InHolland

De Amerikaanse ingerichte kraam met popcorn en hotdogs is natuurlijk niet alleen geschikt voor een “sweet-sixteen”-party; deze kraam is ook een regelrechte publiekstrekker voor uw winkel. De geur van warme hotdogs en verse popcorn doet het winkelend publiek absoluut naar uw winkel toe trekken. Dit concept is een absoluut beproefd middel en bewijst zich keer op keer weer.

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl en natuurlijk kunt u ook bericht versturen via onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen één uur een reactie van ons.

De vermelde prijs is exclusief BTW en transportkosten. Kijk voor een volledig overzicht van al onze producten / diensten bij de prijslijst op de site.