Snackaanhanger

Snackaanhanger

125,00 v.a. prijs

De snackaanhanger is een compacte, maar leuke snackkar. Deze is zeer geschikt om friet en snacks in te bakken, of om te gebruiken als mobiele keuken. In de snackaanhanger zit een tafelmodelkoelkastje en vriezer en een 2x 8L friteuse of een grillplaat. Het beschikt over een eigen elektriciteitsaansluiting, welke eenvoudig op het normale netwerk kan worden aangesloten. Daarnaast is de snackaanhanger zodanig ingericht dat deze multifunctioneel inzetbaar is.

De multifunctionele snackaanhanger
Door de indeling in deze snackkar is het goed mogelijk om meerdere producten tegelijk aan te bieden op de locatie en in korte tijd relatief veel uit te delen. In de snackaanhanger is er ruimte om met twee mensen te werken en standaard is de snackwagen uitgerust met een tafelmodel koelkast en vriezer.

Huurprijs per dag:
Deze complete snackaanhanger is voor een scherpe prijs te huren. Vanaf € 150,00 exclusief BTW per dag is deze snackaanhanger te huren.

Voor de prijzen van diverse mogelijkheden als; friet, snacks, en onbeperkt friet (en snacks) laten bakken en uitdelen door ons personeel etc., vraag ik u om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met een snackwagen op locatie?
Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Snackaanhanger” te beoordelen

You've just added this product to the cart: