Warm/koud buffet in Rotterdam

Back to Nieuws en updates

Warm/koud buffet in Rotterdam

Warm/Koud buffet in Rotterdam

De gelegenheid

Op donderdag 23 mei heeft MijnPartyservice een warm/koud buffet verzorgd in Rotterdam centrum bij de sociëteit Matrix. Dit was ter gelegenheid van dat een werknemer naar 34 jaar uitdienst treedt om met pensioen te gaan. Een lieve, gezellige, loyale en hardwerkende dame die iedereen binnen dit bedrijf zeer zal missen. Om deze reden vond er een feestje plaats. Een feestje waarbij lekker gedronken en gegeten kon worden en waar wij het warm/koud buffet mochten verzorgen.

Het buffet

Om 18.00 uur waren wij gevraagd het buffet te openen, en daarom waren wij op de locatie om 17.30 uur. Op twee lange tafels werd het buffet gepresenteerd. Er stond Franse uiensoep met kaastopping, en Chinese tomatensoep met lente-ui topping. Dit was het voorgerecht. Daarna konden de gasten verder van het uitgebreide warm/koud buffet genieten.

Het volgende warm/koud buffet was samengesteld:

warm koud buffet Rotterdam warm koud buffet Rotterdam centrum

 

 

 

 

 

Vleesgerechten:

  • Kippenvleugeltjes gemarineerd in zoet pittige sambal marinade
  • Kippenvleugeltjes gemarineerd met honing en sesam
  • Gehaktballetjes in pittige tomatensaus
  • Vegaballetjes
  • Kipsaté in warme pindasaus met stokbrood

Bijgerechten:

  • Wit, bruin en rustiek stokbrood met kruidenboter en tapenade.
  • Mini wraps zalm, roomkaas en rucola

Salades:

  • Rijk versierde aardappelsalade
  • Rijk versierde zalmsalade
  • Koude pastasalade tomaat mozzarella pesto

Als dessert hadden wij een Hollands versierde buffettafel met rok klaargezet om daarop met ons stroopwafelapparaat stroopwafels op locatie te gaan bakken. De heerlijke geur lokte de gasten naar deze tafel en allen genoten van een verse warme stroopwafel.

Bij het buffet zorgen wij altijd dat er voldoende personeel aanwezig is om het buffet te begeleiden. Ook zijn borden en bestek in de prijs inbegrepen even als het materiaal om het buffet in te presenteren en de benodigde warmhoud apparatuur.

Onze buffetten

Voor een vers warm/koud buffet hebben wij diverse mogelijkheden. Het beste kunt u contact met ons opnemen zodat wij de verschillende buffetten met u kunnen bespreken. Bijna alles is mogelijk op uw feest op uw gewenste tijd. Indien u krokante hapjes erbij heeft en/of frituur dan kunnen wij dat ter plekke bij u bereiden, bij de locatie, of in onze mobiele keukenaanhanger. Wij kunnen Hollands, Belgische, Franse buffetten bereiden, presenteren en serveren, maar ook diverse hapjesbuffetten, Italiaanse, en Spaanse buffetten en ook overheerlijke specialiteiten van de Chinees-Cantonese keuken kunnen wij klaarmaken en leveren in de vorm van een buffet. Bij buffetten voor meer dan 20 personen zorgen wij dat er voldoende personeel is die het kan presenteren en helpen serveren waar nodig. Alle vuile borden worden weer opgehaald tijdens het eten en na het eten. Als er nog niet genoeg gegeten is hebben wij extra borden bij ons, zodat er een schoon bord gepakt kan worden.

Heeft u interesse in een warm/koud buffet op locatie?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op u reageren zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates