Links

Brusselse wafels en chocomel

Brusselse wafels en warme chocomel uitdelen op Heeren groenten en fruit

MijnPartyservice heeft op vrijdag 23 december 2016 vers gemaakte Brusselse wafels en warme chocomel met slagroom uitgedeeld op het bedrijf Heeren groenten en fruit. We stonden buiten met onze Brusselse wafelkraam die we in kerstsfeer hadden versiert. Binnen werden eerst de kerst cadeaus uitgedeeld en vervolgens konden de personeelsleden buiten een vers gemaakte Brusselse wafel en een warme chocomel met slagroom halen. Deze kraam was in kerst sfeer versiert maar de kraam kan ook met Brusselse bekleding worden aangekleed of bij

Heeren groente en fruit

Heeren Groenten & Fruit levert Maatwerk in Vers. Ze zijn brusselse wafels en warme chocolademelkgespecialiseerd in het verwerken van verse groenten en in het sous vide bereiden van verse groenten en fruit. Zij onderscheiden zich door hun customer focus, iedere klant is uniek, daarom produceren zij precies wat hun klanten nodig hebben.

Bent u ook geïnteresseerd in een kraam met wafel en een drankje?

dit kan op veel verschillende manieren gecombineerd worden in een kraam. Bijvoorbeeld poffertjes, of een soort waffels met chocomel of glühwijn. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op u reageren zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Share