Suikerspinnen bij beachclub Vroeger

Back to Nieuws en updates

Suikerspinnen bij beachclub Vroeger

Suikerspinnen draaien bij beachclub Vroeger Bloemendaal

Op zondag 26 april 2015 was MijnPartyservice te vinden bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Suikerspinnen werden door ons met onze vrolijke suikerspinkar gedraaid. Zo’n 300 suikerspinnen werden in deze Koningsavond in 3 uur tijd gedraaid en uitgedeeld door de knappe, vrolijke en aantrekkelijke hostesses.

I love urban

I love urban beachclub Vroeger BloemendaalTijdens deze Kingsnight 2015 werd het feest ‘I love Urban’ in Beachclub Vroeger gehouden. Deze beachclub is al drie jaar achtereen uitgeroepen tot de populairste Beachclub. Met name omdat zij een perfecte mix van een festival- en clubbeleving bieden. Dit ook vanwege de mooie locatie aan het Bloemendaalse strand. Deze locatie heeft een zeer groot indoor en outdoor gedeelte waar maar liefst 4000 personen kunnen feestvieren. Daardoor is het mogelijk geweldige muziek te laten draaien, met op de achtergrond het live decor van de ondergaande zon en de glinsterende maan. Kortom de party beleving dat niet iedere club te bieden heeft.

Deze avond op 26 april was het feest ‘I love Urban’ gehouden. Dit is een feest waar voornamelijk urban muziek, R&B, hip hop en house gedraaid wordt. Deze I love Urban editie op Koningsnacht had live on stage: DJ Tyga, Johnny 500, Biggi Abstract, Irwan Flava, Superior MC Taylor. Het feest was erg goed bezocht en er was een gezellige drukte. Het weer was helaas niet zonnig, maar dit mocht de pret niet drukken. De organisatie had geregeld dat er bij het outdoor gedeelte een overkapping was, zodat er wel genoeg plek voor iedereen was. De sfeer bij beachclub Vroeger bij ‘I love urban’ was super. Er werd volop gefeest en gedanst.

De suikerspinnen

Suikerspinnen bij beachclub VroegerDe aantrekkelijke hostesses op dit feest deelden onze suikerspinnen uit. Bijna iedereen nam de suikerspin aan. Het ziet er altijd vrolijk en gezellig uit als de suikerspinnen worden gegeten. Overal waren mensen met suikerspinnen te zien. Een leuke verwennerij tijdens een feest, dat lekker is en er ook nog eens leuk uit ziet. Achter elkaar werden de suikerspinnen door ons gedraaid, om zo genoeg bezoekers te kunnen voorzien hiermee. Zo’n 300 suikerspinnen zijn er uitgedeeld in 3 uur tijd. Het was erg succesvol geweest.

Suikerspinnen in een club of discotheek

Suikerspinnen in een club of discotheek zijn vaak een succes. Dit vanwege de vorm, de kleur en de smaak van de suikerspin. Leuk om aan te plukken en lekker om te eten. Het is een verwennerij voor bezoekers tijdens een feest. Om deze reden wordt MijnPartyservice regelmatig bij feesten gevraagd met onze suikerspinkar.

Lijkt u het ook leuk om suikerspinnen te laten uitdelen in uw club of discotheek of tijdens uw eigen feest?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

social position

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates