Stroopwafelkraam

Een stroopwafelkraam huren

Bij ons kunt u een leuke stroopwafelkraam huren, die het altijd goed doet op vele soorten evenementen. U kunt bijvoorbeeld denken aan; open dagen, verjaardagen, bruiloften, beurzen, congressen en noem zo maar op. Vanwege de gezellige uitstraling, maar ook vanwege de heerlijke geur zal de kraam zeker succes hebben.

Stroopwafelkraam beurs Duitsland Stuttgart

Stroopwafelkraam @ beurs Stuttgart

De stroopwafelkraam

De stroopwafelkraam bestaat uit een nette houten marktkraam, die wij in korte tijd kunnen op- en afbouwen op elke locatie die u wenst. De kraam is gedecoreerd met Oud-Hollandse accessoires, en verlichting, waardoor het een  gezellige sfeer met zich mee brengt. De afmetingen van deze kraam zijn 220cm / 150cm / 260cm.

Het stroopwafel houtenhuisje

Stroopwafel houtenhuisje Rotterdam

Stroopwafel houtenhuisje @ Koningsspelen school in Rotterdam

Het is ook mogelijk bij ons het houten huisje te huren. Deze heeft een leuke winterse uitstraling, die het dus vooral erg goed doet in de wintermaanden. Ook kunnen wij dit houtenhuisje  decoreren met diverse Oud-Hollandse accessoires en gekleurde verlichting. Dit huisje is multifunctioneel inzetbaar, voor stroopwafels, poffertjes, Belgische wafels en noem maar op.

De stroopwafels

De stroopwafels worden gebakken door ons ervaren personeel, en zij laten u graag zien hoe de stroopwafels vers voor u worden gemaakt. Wij maken gebruik van ambachtelijke stroopwafeldeeg en professionele bakijzers en materialen, om zo een perfecte wafel voor u te kunnen bakken. Deze heerlijke Goudse wafel zal vast en zeker in de smaak vallen.

Heeft u interesse in een stroopwafelkraam huren?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.