Oud-Hollands geklede stroopwafeldames

Onze Oud-Hollands geklede stroopwafeldames

Onze stroopwafelbakkers of stroopwafelbaksters bij de stroopwafelkraam, het stroopwafel houtenhuisje, of de stroopwafeltafel staan altijd voor u klaar de heerlijkste wafels te maken, en deze vrolijk uit te delen aan de gasten. Al onze medewerkers zijn ervaren stroopwafelbakkers en kunnen grote aantallen stroopwafels achter elkaar maken. Dit geldt ook voor onze Oud-Hollands geklede stroopwafeldames.

Oud-Hollands geklede stroopwafeldames

Oud-Hollands geklede stroopwafeldamesNieuw is nu ook dat er een gezellige Oud-Hollands geklede stroopwafeldame bij te huren is. Dit zal zeer passend zijn bij de Oud-Hollands gedecoreerde stroopwafelkraam. Alles is nu helemaal in één thema; (Oud-)Holland. Dit is bijvoorbeeld erg leuk bij: thema feestjes, in clubs, bij verjaardagen, jubileums, diverse feesten in openbare gelegenheden, en eigenlijk bij alle informele feesten waar de stroopwafelkraam aanwezig is.

Vindt u deze Oud-Hollandse kostuums niet passend bij uw evenement maar wilt u wel personeel bij de stroopwafelkraam of stroopwafeltafel?

Vanzelfsprekend zijn alle stroopwafelbakkers en stroopwafelbaksters hardwerkende representatieve mannen en vrouwen passend gekleed voor de verschillende gelegenheden. Mogelijk met nette pantalon en blouse, informeel met een polo en een Oud-Hollands schort, of een nette witte koksbuis. Dit personeel is er slechts voor € 22,50 p.p.p.u. bij te huren.

stroopwafels-parijs-2

 

 

 

 

oud hollandse spelletjes, verse stroopwafels en poffertjes in grote kraam bij phialdelphia delft

 

 

 

verse stroopwafels op beurs

Heeft u verdere interesse gekregen in een stroopwafelkraam, stroopwafel houtenhuisje, of de stroopwafeltafel met (Oud-Hollands geklede) stroopwafeldames of bakkers?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op u reageren zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Share

IJscokar huren, barbecue feest organiseren, stroopwafelkraam op locatie? Bij ons de beste feesten en het mooiste materiaal.