stroopwafels op de beurs Europort 2017 voor Danfoss

Stroopwafels voor Danfoss

stroopwafels MijnPartyservice heeft van dinsdag 7 november tot en met vrijdag 10 november 2017 stroopwafels gebakken op de beurs Europort voor het bedrijf Danfoss. Deze beurs is een ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw. Europort heeft een sterke focus op special purpose schepen, inclusief offshore-, bagger-, constructie-, marine-, binnenvaart- en visserijschepen en mega jachten.

Stroopwafels

stroopwafelsStroopwafels zijn altijd een groot succes op alle beurzen omdat de stroopwafels een geur hebben die vrijwel iedereen lekker vindt en mensen hier snel op af komen. Dit keer stonden wij voor het bedrijf Danfoss verse stroopwafels te bakken, dit deden wij vanuit een bar van Danfoss zelf. Wij stonden hiermee aan de voorkant van de stand waardoor we mensen actief konden aanspreken en een stroopwafel konden aanbieden.

Stroopwafel zakjes

Voor deze beurs hadden wij bedrukte stroopwafelzakjes met het logo van Danfoss erop. Wij kunnen onze stroopwafelzakjes met het logo van uw bedrijf laten bedrukken in PMS kleuren of in full colour. Het is ook erg handig om bijvoorbeeld  het nummer van de stand erbij te vermelden. Deze zakjes kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden bedrukt.

Bar

stroopwafelsUiteraard kunnen wij de stroopwafels bakken vanuit een geïntegreerde bar van de klant zelf. Echter, hebben wij zelf ook een mooie LED verlichte witte lounge bar die hiervoor ook zeer geschikt is.  Verder kunnen we de stroopwafels ook maken op een buffettafel met luxe zwarte rok.

Heeft u ook interesse in verse stroopwafels op een beurs?

Heeft u interesse in stroopwafels op locatie? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl en natuurlijk kunt u ook bericht versturen via onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen één uur een reactie van ons.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *