Stroopwafels en warme dranken voor Ymere west

Stroopwafels en warme dranken voor Ymere west

stroopwafels en warme dranken MijnPartyservice heeft op zaterdag 8 oktober 2016 de warme chocolademelk, koffie, thee en en stroopwafels verzorgd op een bijeenkomst voor de feestelijke onthulling van de sociale woonregels voor de bewoners, en een oplevering van de binnen plaats. We stonden hier met een geluidsset voor een gezellig muziekje, een springkussen voor de aanwezige kinderen en een aantal statafels.

Ymere

Woningcorporatie Ymere is werkzaam in de Metropoolregio stroopwafels en dranken Amsterdam. Met ruim 900 betrokken medewerkers werken zij aan goede en betaalbare huisvestingen. Zij hebben meer dan 75.000 sociale huurwoningen in deze regio voor mensen met een bescheiden inkomen. Ze proberen er voor te zorgen dat deze woningen in goede staat zijn en passen bij de wensen en financiële mogelijkheden van hun huurders.

Kraam

We stonden met de winterkraam met thee, koffie, chocolademelk en warme stroopwafels die we daar vers op locatie bakten. Verder hadden we een geluidsset bij ons waarop we een afspeellijst afdraaiden. Natuurlijk is het ook mogelijk de set met een all-round DJ te huren. Ook hadden we een aantal statafels waar de mensen van hun stroopwafel en drankje konden genieten, en tevens gezellig met z’n allen een praatje aan konden maken.

Bent u ook geïnteresseerd in een van onze activiteiten?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op u reageren zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *