Stroopwafels bakken in het Hilton hotel

Stroopwafels bakken in het Hilton hotel in Den haag.

stroopwafels bakken Hilton hotelMijnPartyservice heeft op dinsdag 18 december 2016 stroopwafels gebakken in het Hilton hotel voor een jaarlijkse bijeenkomst met belangrijke genodigden. In het Hilton hotel worden vaak congressen en vergaderingen gegeven hierbij is het altijd leuk om de genodigde tussen door in de pauze wat lekkers te bieden. Natuurlijk is het dan heel leuk om iets Nederlands te doen zoals stroopwafels of poffertjes. Dit kunnen wij heel leuk met een kraam leveren die wij aankleden met oud-hollandse versiering.

Partycatering activiteiten in een hotel

Onze kramen zijn erg passend voor in hotels als u bijvoorbeeld een Stroopwafels bakken Hilton hotelevenement, congres of vergadering heeft, waarbij u de genodigden iets wil aanbieden in de pauze of tijdens het evenement. De kramen kunnen leuk met oudhollandse spullen worden aangekleed of gewoon strak worden neergezet naar uw wens. De geur van de stroopwafels trekken mensen snel aan en is ook een deel sfeer.

Bent u ook geïnteresseerd in een Kraam met stroopwafels?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op u reageren zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *