Smoothies op de Open Dag van Personal Fitness

Smoothies uitdelen op de open dag van Personal Fitness Nederland

MijnPartyservice heeft op zondag 7 mei 2017 verse smoothies gemaakt en uitgedeeld in Best voor de opening van personal fitness Nederland. Om de klanten en potentiële klanten die naar de Open Dag kwamen te begroeten hebben wij verse smoothies vanuit onze smoothiebar gemaakt. Dit vanwege dat smoothies  erg gezond zijn, en ze zitten vol vitamines, past dit natuurlijk perfect bij de opening van een sportschool.

Smoothies

smoothiesWij hebben verschillende soorten smoothies;  op basis van yoghurt en verse jus d’orange. Verder hebben we ook een aantal groente smoothies. Deze kun je allemaal hier vinden. De smoothies worden verder gemaakt met verschillende soorten vers fruit en in een aantal voegen we honing toe om ze iets zoeter te maken. De smoothies bereiden we ter plekke met onze blenders  en vervolgens zetten we ze in onze smoothie bar met crushed ijs.

Smoothiebar

Onze smoothie bar is van hout en heeft een hele leuke uitstraling. In onze smoothiebar zijn de smoothies mooi te presenteren en staan ze in crushed ijs. De smoothies kunnen ook worden gemaakt, gepresenteerd, en geserveerd vanuit onze  witte LED lounge bar, deze heeft een wat luxere uitstraling. Verder decoreren we de bar ook met vers fruit en kunnen we de smoothies ook presenteren in glazen met een gekleurd suiker randje en bijvoorbeeld vrolijke parasolletjes erin. Dit is natuurlijk erg leuk voor in de zomer, of bijvoorbeeld voor op een Ibiza feest wat wij ook volledig kunnen verzorgen.

Heeft u interesse in onze smoothiebar?

Organiseert u  een feest of bijeenkomst en lijkt het u leuk om  een smoothie bar te huren en uw gasten te voorzien van de lekkerste smoothies? Informeer dan gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.  Contact met ons opnemen kan via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, via de email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *