Sinterklaasfeesten

Sinterklaas

ijscokar Het is al weer bijna zover dat Sinterklaas in Nederland aankomt en dit betekent dat onze hulp Pieten ook weer naar Nederland toe komen. Dus kunnen wij weer leuke Sinterklaas kramen neerzetten en onze hulp Pieten gaan weer mee met onze opdrachten.

Bent u dus op zoek naar partycatering dat wordt gedaan door een zwarte Piet of wilt u geen zwarte Piet maar wel leuke Sint & Pieten decoratie bij de catering?

Dit kunt u vanaf nu bij ons aanvragen! De Sinterklaas catering is altijd zeer geschikt voor bijvoorbeeld: familiedagen, op scholen, bij intochten of bij bedrijfsfeesten. Ook kunnen we een leuke Drive-show met Sinterklaas muziek en Pieten voor de vermaak regelen.

Sinterklaaskraam

suikerspin en popcorn MijnPartyservice heeft voor dit jaar weer leuke mogelijkheden met Sinterklaas; zo hebben wij bijvoorbeeld een leuke sinterklaaskraam en kunnen wij onze LED verlichte witte lounge bar ook aankleden met leuke sinterklaas decoraties zoals zwarte Pieten poppen en jutten zakken. Onze pieten kunnen allerlei verschillende lekkernijen bakken zoals bijvoorbeeld: stroopwafels, lollywafels, poffertjes en Brusselse wafels. Ook lekker in de Sinterklaaskraam is natuurlijk warme chocolademelk met slagroom of een lekker kopje soep voor bij het koude weer. Tevens doen deze funfood cateringactiviteiten het ook altijd goed voor kinderen tijdens een Sinterklaasfeest: hotdogs, popcorn en suikerspinnen.

 

Sinterklaas ijscokarren

Wij sturen onze Pieten ook graag op pad met onze ijscokarren met hun zelf gemaakte Sinterklaas schepijs met  smaken zoals bijvoorbeeld: marsepein, speculaas en kaneel. Deze smaken passen natuurlijk erg goed in de Sinterklaastijd. Ook hebben we hierbij verschillende opties voor de ijscokarren; zo hebben we een  elegante Italiaanse ijscokar, een klassieke authentieke ijscokar en een leuke standaard ijscokar.

Heeft u interesse in een Sinterklaaskraam of iets anders met onze zwarte Pieten ?

De Sinterklaaskraam is geheel in te delen naar uw wens. In samenwerking met de Pieten willen wij u graag hiermee verder van dienst zijn. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl en natuurlijk kunt u ook een bericht versturen via onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen één uur een reactie van ons.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *