Personeel avond met cocktails en hapjes

Personeel avond met cocktails en hapjes

Mojito'sOnlangs hebben wij voor het personeel van MijnPartyservice een gezellige, informatieve personeelsavond georganiseerd. Dit omdat wij sinds enige tijd een nieuw concept hebben namelijk cocktails op locatie en cocktails en hapjes. Wij vinden het belangrijk om iedereen bij MijnPartyservice op de hoogte te houden van alle concepten en daarom was deze avond dan ook georganiseerd zodat iedereen kennis kon maken met de lekkerste cocktails en smaakvolle hapjes. Dit is een erg leuke manier om nieuwe dingen met het personeel te bespreken.

Mocht u ook graag een keer wat extra’s voor uw personeel willen doen of zaken met ze wil doornemen onder het genot van een hapje en drankje, dan kunnen wij ook voor u een avondje “cocktail and bites” (al dan niet alcoholvrij) op locatie organiseren.

Cocktails

mojito's en tortilla'sWij hebben onlangs een leuk assortiment cocktails aan onze site toegevoegd. Ditis een concept waar wij al enige tijd mee bezig zijn, en al op verschillende feesten hebben verzorgd. Ook hebben wij enige tijd geleden de (alcoholvrije) cocktails and bites op een bedrijf verzorgd en ook dat is een groot succes geweest waardoor wij het concept definitief aan de site toegevoegd. Ons assortiment cocktails met onder andere een aantal verschillende soorten mojito’s, een aantal alcoholvrije cocktails en een paar shotjes vind u hier.

Cocktails and bites

caramel cake martiniBuiten ons assortiment cocktails en onze twee cocktail pakketten hebben wij ook een leuk cocktails and bites concept. Waarbij wij één alcoholvrije cocktail hebben en twee cocktails met alcohol en bij elke cocktail een bijpassend hapje hebben. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een mojito met tortilla’s met verse zelfgemaakte guacamole, wat perfect bij elkaar past en ook nog eens een leuke
sfeer geeft. Ons concept cocktails and bites kunt u hier vinden.

Bent u geïnteresseerd in een cocktailbar op locatie?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *